Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

67 yaşındaki adam, otostop çeken gence hayatı zindan etti !

İstanbul Arnavutköy’de otostop çeken 17 yaşındaki gencin tacizciye denk gelince hayatı bir anda karardı. Tacizler, şantajla birlikte katlanarak arttı.

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2020 17:29

Kendisini araca alan 67 yaşındaki Ahmet K., F.Ç. isimli mağduru bir anda boş bir araziye götürdü. Burada F.Ç.’ye cinsel saldırıda bulunan Ahmet K., olaydan sonra defalarca mağduru arayıp şantaj yaparak yeniden cinsel istismarda bulundu. F.Ç. polisler tarafından farkedilince gerçek ortaya çıktı. Şüpheli Ahmet K. hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nden dava açıldı. 

OTOSTOP ÇEKERKEN YOLDAN ALDI

Sabah'ın haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Ahmet K.'nın 17 yaşındaki mağdur F.Ç.'yi yolda otostop çekerken gördüğü, yanında durarak "Gel seni eve götüreyim" dediği, ardından da F.Ç.'nin şüphelinin aracına bindiği kaydedildi.

 Ancak yolda gittikleri esnada şüphelinin bir anda mağduru ormanlık alanda boş bir araziye götürdüğü, bu sırada aracın kapılarını kilitlediği ve burada F.Ç.'ye yönelik cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi.

Mağdur F.Ç.'nin aracın kapılarını açamadığı için kaçamadığı, bağırdığı ancak sesini kimsenin duymadığı, şüphelinin mağdur çocuğun direnmemesi için boğazını sıkarak mağdur çocuğa "Durmazsan ve bağırmaya devam edersen seni öldürürüm" dediği ifade edildi.

 Burada mağdura cinsel istismarda bulunan Ahmet K., "Bunu birine söylersen seni öldürürüm ve sana yaptıklarımı herkese yayarım" diyerek mağduru tehdit ettiği ve mağdur çocuğu orada bırakıp aracıyla gittiği kaydedildi.

ŞANTAJ DOLU MESAJ

İddianamede, skandal olayın burada da bitmediği, daha sonra şüphelinin F.Ç.'yi aradığı, telefonu açmayan mağdur çocuğa "Bir daha gelmezsen elimde görüntülerin var, bunları ailene ve herkese yayarım" diye mesaj attığı ifade edildi.

 TEHDİT ETTİ

Hazırlanan iddianamede, okul çıkışında da arayan şüpheliden korkan mağdurun tekrar aracına bindiği, şüphelinin mağduru yine aynı yere götürdüğü, yine cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı, ancak mağdur çocuğun bu sefer şüphelinin elinden kaçmayı başardığı, bunun üzerine şüphelinin mağdur çocuğa "Tekrar görüşeceğiz" dediği kaydedildi.

18 Şubat günü Ahmet K.'nın F.Ç.'yi aradığı, F.Ç. telefonu açmayınca "Aç telefonu" diye mesaj yazdığı kaydedilen iddianamede, F.Ç.'nin telefonu açması ardından şüphelinin şantajda bulunduğu, bunun üzerine mağdur çocuğun yine şüphelinin aracına bindiği ve yine aynı araziye gittikleri kaydedildi. Bu kez mağdur çocuğun yeniden Ahmet K.'nın elinden kaçtığı belirtildi.

İddianamede, 20 Şubat günü yeniden zorla buluşan mağdur ve şüphelinin aynı noktaya gittikleri, bu sırada şüphelinin polisleri gördüğü ve mağdura "Ormana git saklan, polisler seni bulursa ailen öğrenir" diye korkutarak mağdurun kaçmasını sağladığı, o sırada da polis ekiplerinin mağdur çocuğu fark ederek yakaladığı anlatıldı. Olayın bu şekilde ortaya çıktığı belirtildi.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Şüphelinin alınan savunmasında korsan taksicilik yaptığı için mağdur çocuğu yaklaşık 2 yıldır tanıdığını, 20 Şubat günü mağdur çocuğu cadde üzerinde el kaldırırken gördüğünü ve durduğunu, Bolluca Mahallesi'ne gelince mağdur çocuğun 'aracı ben kullanayım' dediğini, çok ısrar edince aracı kullanması için verdiğini, yol bitince dönmeye çalıştıkları esnada polisleri gördüklerini iddia etti. F.Ç.'nin araçtan inerek kaçmaya başladığını, suçlamaları kabul etmediğini kaydetti.
Savcılıkça incelenen deliller kapsamında şüpheli Ahmet K.'nın F.Ç.'yi başka bir isimle telefonuna kaydettiği, defalarca mağduru aradığı belirlendi.

 
Yorumlar