Anasayfa /  Güncel

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Türkiye 1 Haziran'dan bu yana kontrollü sosyal hayata geçerken 65 yaş üstü vatandaşlara hala belirli saatlerde sokağa çıkma izni veriliyor. Öte yandan seyahat izni de en çok yaşlı vatandaşlarımız için isteniyor ve gittikleri yerde 1 ay kalma şartı devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 13:37

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü vatandaşlar koronavirüsten en çok etkilenen kişiler oldu. İlk vakanın ardından iki ay tamamıyla evde kalan yaşlılarımız daha sonra hafta sonları 4 saatliğine de olsa sokağa çıkabildiler. 65 yaş üstü şimdi her gün sokağa çıkabiliyor fakat yine belirli saatlerde...

Öte yandan seyahat izin belgesi almak zorunlu... Bu durumun bir an evvel bitmesini isteyen yüz binlerce kişi '65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?' diye soruyor.

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Dün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı gerçekleşti. Gözler bu kabine toplantısındaydı ama 65 yaş üstü vatandaşlar hakkında herhangi bir gelişme yaşanmadı. Bir sonraki toplantıda konunun ele alınması bekleniyor.

 

 

Yorumlar