Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

623 Büro Memuru ve Büro İşçisi Alımı Yapılacak

Yayımlanan bu ilanların bir kısmı Devlet Personel Başkanlığı bir kısmı kurumların kendilerine ait kurumsal internet siteleri bir kısmı da Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyuruluyor.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 09:43

Büro İşçisi kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 74

Büro Memuru (Dış Ticaret) kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 2

Büro Memuru (Genel) kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 461

Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 18

Büro Yönetimi Elemanı kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 1

Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadrosu için ilan edilen kontenjan sayısı: 75

BU KADROLAR İÇİN BELİRLENEN BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu ya da özel sektör farketmeksizin yayımlanan tüm personel alım ilanlarında adaylardan belirli koşullara haiz olmaları istenir. Özel sektör firmalarınca talep edilen bu koşullar daha az olurken kamu kurumları adaylardan yaş, KPSS, sertifika, öğrenim şartı talep edebilir.

Büro Personeli kadroları için bu şartlar ise genellikle şu koşullardan oluşmakta.

Büro personeli kadrosu için başvuruda bulunacak olanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ilk koşul. İkinci ve en önemli koşullardan bir tanesi de; Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak. Bu koşulların dışında adayların sağlamaları gereken koşullar şunlar.

Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak ve Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

İŞKUR'DA İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İŞKUR üyeliğinizin olması gerekiyor. İŞKUR'a üyelik ile giriş yapan adaylar ilan metinlerini inceleyebilir ve ilanlara başvuruda İŞKUR üzerinden başvuru yapabilir.

İŞKUR İş İlanları Sayfasını açın.

Yukarıda kadro kısmında yer alan pozisyonlardan hangisi için arama yapacaksını o kadronun ismini İş İlanları sayfasında yer alan Meslek bölümüne yapıştırın ve ara kısmına yapıştırın.

Arama yapacağınız kadrolar:  Büro İşçisi - Büro Memuru (Dış Ticaret) - Büro Memuru (Genel) - Büro Memuru (İdari İşler) - Büro Yönetimi Elemanı - Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı

İsterseniz bulunduğunuz şehre göre de arama yapabilirsiniz.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar