Anasayfa /  Foto Galeri

6 Ocak Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara sağanak ve lodos uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kıyı Ege ve Akdeniz bölge geneli ile Kırklareli, Edirne ve Manisa çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor. İşte 6 Ocak il il hava durumu...

6 Ocak Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara sağanak ve lodos uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuna ilişkin son dakika açıklaması geldi. Meteorolojinin 6 Ocak verilerine göre Kıyı Ege ve Akdeniz bölge geneli ile Kırklareli, Edirne ve Manisa çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın hızını Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında 70, Orta Karadeniz kıyı kesiminde ise 60 km'ye kadar çıkarması bekleniyor. İşte son dakika açıklamasının detayları...

6 Ocak Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara sağanak ve lodos uyarısı - Sayfa 2

BUGÜN (6 OCAK) YURTTA HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kıyı Ege ve Akdeniz bölge geneli ile Kırklareli, Edirne ve Manisa çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

6 Ocak Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara sağanak ve lodos uyarısı - Sayfa 3

FIRTINA UYARISI
Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde, Orta Karadeniz kıyı kesiminde kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

6 Ocak Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara sağanak ve lodos uyarısı - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli ve Edirne çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 17°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 21°C
Parçalı bulutlu