Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 26 Mayıs - 12 Mayıs 2019

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2019 23:28

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca gözleriniz, kalbiniz veya göğsünüzle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, sağlığınız konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bu haftaki yanlış anlamalar nedeniyle eşinizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. 

Bu haftanın başı, sevginiz ve ilişkiniz için elverişli geçebilir, ancak sonrasında verimli günler geçirmeyebilirsiniz. Ayrıca kardeşlerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Mesleki yaşamınız için bu hafta size yardımcı olabilir. Bir iş arıyorsanız, görüşmelerde başarı elde edebilirsiniz. Bu süre zarfında işadamlarının büyük karlar elde etmesi muhtemeldir. 

Devlet sözleşmelerindeyseniz veya onlar için köprü vazifesindeyseniz, bu hafta sizin için olumlu olacaktır. Çalışanların bu süre içinde daha yüksek bir pozisyon ve finansal faydalar elde etmeleri muhtemeldir. Banka bakiyeniz artabilir. Mahkemeyle ilgili herhangi bir sorun varsa, Bu konuda da başarı elde edebilirsiniz. Finansal istikrarınız artabilir.

Boğa Burcu 26 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Romantik aşıklar için en uygun dönem! Hayalinizdeki eş hayatınıza girmek ve hayatınızı rengarenk eğlencelerle doldurmak üzere! Evli çiftler ise eşlerinin akrabaları ile ilişkilerinde temkinli olmalıdırlar. 

Genel olarak, sağlıklı bir hafta olabilir. Ancak şeker hastalığı ve karaciğer rahatsızlığı olanlar, sağlıklarına daha fazla dikkat etmeliler. Hafta, kariyerinizin büyümesiyle ilgili olarak tatmin edici düzeylerde olacaktır. Özel kuruluşlardaki maaşlı çalışanlar transfer olabilirler. Yurtdışında iş arayanlar, birkaç denemeden sonra başarılı olabilirler. 

Külçe metal ticareti, devlet sözleşmeleri veya ithalat ve ihracatla ilgili işletmeler gelişecektir. Mali akışınız tatmin edici düzeylerde kalabilir. Yaşlı ve çocuklara genel olarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yiyecek yardımı gibi asil sebepler için harcama yapmakta tereddüt edemezsiniz. Çok fazla tasarruf edemeyebilirsiniz, ancak toplum için iyi bir şey yapmanın memnuniyeti çok daha önemlidir. 

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta fiziksel ve duygusal anlamda iniş çıkışlarla dolu hızlı bir hafta geçirebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Hafta, sevgi ve ilişki cephelerinde parlak umutlar sunuyor. Eski aşklar alevlenebilir, yeni tekliflerin doğma olasılığı da var! 

Zihinsel ve fiziksel sağlığınızla ilgili bazı rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Her ne pahasına olursa olsun sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı koruyun. Kariyeriniz değişimler gösterebilir. Önemli toplantılar sıralanacaktır. İş birliğini, meslektaşlarınıza doğru genişletmeniz gerekecektir. 

Yeni yatırımlar yapmadan önce finansal açıdan dikkatli olun. Gerekli belgelerden tamamlanmadan kimseden borç almayın veya borç vermeyin. Aileniz ve çocuklarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın kariyer seçimleri ve akademik performansları hakkında biraz endişe duyabilirsiniz. Hafta, zenginlik ve mülk için çok parlak beklentiler sunmayabilir. 

Yengeç  Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca zihinsel ve fiziksel durumunuz orta düzeyde olacaktır. Sinir sistemi, böbrek, bağırsak vb. ile ilgili zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İş yerindeki kişilerin haftanın iki günü dışında olumsuz etkileri olabilir. Hatta iş arayanlar bu süreçte bulamayabilirler. 

Haftanın geri kalan günlerinde işinizde kar elde edersiniz. Yurtdışı ile işbirliği yapanlar çok daha kar ekde edecekler. Yeni bir iş kolu eklenebilir ve işi geliştirebilirsibiz. Bu hafta, hem işletme sınıfı hem de hizmet sınıfı için karışık sonuçlar göstermektedir. 

Banka ödemelerinde gecikmeler yaşanabilir. Ancak yurtdışında mülk edinme, ortaklık vb. işlerde başarılı olabilirsiniz. Aile için iyi günler 6, 8,11. günlerdir.

5,7,9,10 tarihlerinde stres ve endişe yaşanabilir. Eğitim, sağlık, çocukların çalışması ayın 5,6,10,11. günlerinde olumlu, 7,8,9 günlerinde ise olumsuz olabilir. 

Aslan Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca fiziksel ve zihinsel sağlığınız üzerinde olumsuz bir etki yaşanabilir. Gastrit, mide, bağırsaklar, böbrek, sağ el veya kulak veya omuz, eklem ağrısı vb. ile ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden verimliliğiniz azalır. 

Kariyer ve mesleki yaşam açısından bakıldığında, bu hafta yeni işler vaadediyor. Hizmet sınıfı daha iyi fırsatlar elde edecek. Maaş artışı veya terfi alacaklar. İş arayan insanlar başarı elde edebilir. İş dünyası yeni fırsatlar kazanacaklar. Yabancı bir ülkeyle çalışıyorda daha iyi olabilir. 

9. ve 11. günlerde, iş yerinde olumsuz etkiler oluşabilir. Diğer günlerde hem iş hem de profesyonel insanlar için gelir artışı gözlemlenebilir. Sadece ayın 6’sı en şanssız gün olacaktır. Çocuklarınızdan, ana ailenizden, ortaklığınızdan veya mirasınızdan parasal faydalar elde edeceksiniz. 

Başak Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca zihinsel ve fiziksel sağlığınız vasat olacaktır. Bu hafta mide, karaciğer vb. ile ilgili problemleriniz olabilir. Çalışmak istemeyebilirsiniz ya da uyuşuk hissedebilirsiniz. 

Bu hafta iş ile harika ilerlemeler kaydedebilirsiniz. İş yerinde ilerleme elde edersiniz. Ancak yanlış kararınız yüzünden işinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. İhtacat yapanlar sıkıntılı süreçlerden geçebilir. 7,8,10 tarihlerinde hem işletme sınıfı hem de hizmet sınıfı için gelirde bir artış olacak, ancak 6,9,11 tarihlerinde gelirlerde bir duraklama olacaktır. 

Bankalarla ilgili işler ertelenebilir. Bu hafta mülk ve refah açısından olumsuz geçebilir. Tarihlerler 6,8,10. günleri gösterdiğinde mülkle ilgili işler için olumlu sonuçlar alınabilir. 9,11 tarihlerinde ise başarısız olabilirsiniz ve 7’sinde karışık sonuçlar alabilirsiniz. Aile cephesinde ise genellikle güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Mayıs ayının bu haftasında karışık meyve çantası hizmetinize sunuldu. Kimi tatlı ve kimi ekşi! İkili ilişkiler ve romantizm ile ilgili konularda orta derecede uygun bir hafta geçirebilirsiniz. Satürn ve Merkür'ün gezegensel konumu hayatınızın belirli alanlarını olumsuz etkileyebilir. 

İş cephesinde de fazla bir pozitiflik olmayacaktır. Merkür pozisyonunu daha elverişli hale getirdikten sonra durumların iyileşmesi bekleniyor. Bu süre maaşlı çalışanlar için çok verimli geçenilir. Yeni finansal anlaşmaların kapatılmasıyla ilgili 'bekle ve izle' politikasını benimsemek akıllıca olacaktır. 

Bunun yerine herhangi bir eski finansal meseleyi veya anlaşmayı çözerek bu dönemi kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Venüs gezegeninin konumu, yok edilmenin eşiğindeki bazı ilişkileri kurtarmanıza yardımcı olabilir. Mars, özgüven ve cesaret gezegeni, olumsuz bir konumdadır. Bu, çalışma hızınızı ve verimliliğinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Her zaman susuz kalma durumuny düşünün ve yeterli önlemleri alın. 

Akrep Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Hafta, aşık olmak ve uzun süreli bir ilişkiye kendini adamak için çok uygundur. Yepyeni bir aşk hafta boyu sizi bekliyor olabilir. Birinci dereceden aile üyeleri ile görüş farklılıkları ortaya çıkabilir. Onlarla 'doğru kim ve kim yanlış' argümanına gir. 

Hafta boyunca zihinsel olarak güçlü kalmak için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Spor salonuna girip yoga yapmak için ilham alacaksınız. Kariyerinizi olmasını istediğiniz düzeye çıkarmak için çok çalışmanız gerekecektir. Bu hafta boyunca iş yerinde herşey ılımlı olacak. Ancak işyerinize yatırım yaptığınız tüm zor işler için yeterli kredi ve takdir verilmediğini hissedebilirsiniz. 

Bu duygu o kadar yoğun olacak ki, işten ayrılmak isteyeceksiniz. Sonunda, İşler iyileşecek ve fon girişi istikrarlı bir şekilde artacaktır. Sıkışmış kötü borç finansmanı serbest bırakılacak. Bu sizi finansal cephede rahatlatacak. Hafta sonunda yüzünüz gülecektir

Yay Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Önümüzdeki aksiyon dolu bir hafta için hazır olun! Hafta size karışık sonuçlar getirebilir. Davranışlarınızın sonuçları can yakıcı ya da bazen çok yerinde olabilir! Bu dönemde sağlığınıza iyi bakmayı ihmal etmeyin. Mide bozuklukları belirgin bir olasılıktır. 

Romantik ilişki yaşayanlar veya evli çiftler, haftanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar bile! Aile cephesinde de bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi daha yakın olan aile üyelerinizle gereksiz tartışmalara girmeyin; Bu kesinlikle daha sonra yanlış anlaşılmalara yol açacaktır.

Dostça bir atmosferi korumak için ailenizle sözlü ego çatışmalarından kaçının. Çabalarınıza rağmen, çocuklarla ilgili konular bu hafta çözülmeyebilir. Haftanın ilk günleri finansal olarak çok tatmin edici olabilir. Hafta sonu yaklaşırken, mali durumunuz o kadar da rahat olmayabilir. Mümkün olduğunda gereksiz masraflardan kaçının. Ayrıca, her türlü finansal işlemden yararlanırken dikkatli olmanız tavsiye edilir. 

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Hafta size mükemmel fiziksel ve zihinsel sağlık sunuyor. Pozitiflik ve enerji dolu olabilirsiniz. Sadece açık hava sporlarına katılmak ile kalmayacaksınız; üstüne üstlük başarı da elde edeceksiniz! Vücudunuzdaki her hücre canlı ve gençleşmiş hissedecektir. 

Sağlığınıza iyi bakın 9 ve 11’inde sinir sistemi ile ilgili küçük rahatsızlıklar yaşanabilir. Her zaman istediğiniz iş fırsatlarına sahip olabilirsiniz. İş görüşmeleri süper başarılı geçecektir! 

Arkadaşlarınız ve akrabalarınız bile hayalinizdeki işi elde etmeniz için yardımlarını size uzatacaklar! Hafta, profesyoneller için de aynı derecede kazançlı geçecektir. 8 ve 11’i gelir düzeyinde artış bekleniyor. Yurtdışı yatırımları için zamanlama süper olacaktır. Ayın 10. günü kazanç olarak en yüksek noktayı yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, yaşamda büyük bir değişiklik olmadan normal düzeyde geçebilir. Kendinizle biraz başbaşa zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hafif zihinsel kaygılarınız artabilir. Haftanın ortasında bir miktar kaos oluşma olasılığı bile var. 

Küçük kardeşlerle tartışmalar çözülecektir. Küçük bir aile sorunu varsa, bunu çözmek sizin için çok zor olmayacaktır. Yılın bu döneminde finansal faydalar beklenebilir. Genel olarak, maaşlı çalışanlar yılın bu döneminde ortalama günlerden geçecek, yani büyük bir fayda veya kayıp yaşamayacaklar. 

Eşinizle yakından ilgili hissedeceksiniz. Duygusal olarak güçleneceksiniz. Bu süre, öğrencilerin sıkı çalışması için uygun olacaktır. Kendinizi çalışkan bir kişiye dönüştürebilirsiniz. Kolayca dikkatinizi dağıtmamak için ve özgüveninizi artırmak için yoga veya meditasyon uygulayabilirsiniz. İşler sorunsuz ilerleyecektir. Ayrıca, daha büyük bir sermayeye yatırım yapmayı da planlayabilirsiniz. 

Balık  Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Hafta, fiziksel ve zihinsel sağlığınız için çok umut verici değil. Çalışmaktan hoşlanmayacaksınız ve sağlığınız olumsuz yönde etkilenmeye devam edebilir. Çalışma verimliliğinizin önemli ölçüde azaldığını fark edeceksiniz. 

Yeni iş arayanlar veya kariyerlerinde değişiklik olanlar da çok parlak sonuçlar elde etmeyeceklerdir. Kariyerde ani bir değişiklik de para kaybına neden olabilir. Ancak tüccarlar için haftadan olumlu sonuçlar beklenebilir. Gelişmeleri dikkat çekici olacaktır. Yeni ve faydalı bağlantılar geliştirebilirler. İş genişletme için yollar da açılabilir. 

Bu hafta paranızı son derece sağlama alabilirsiniz. Maaşlı çalışanlar da bir şekilde veya başka şekilde finansal olarak faydalanabilir. Borsa yatırımları da oldukça karlı olabilir. Hafta refah açısından son derece parlak geçecektir! Bireysel finansal değeriniz ve toplam servetiniz en iyi şekilde olacaktır. Ailenizden devralınan mülkün yenilenmesini düşünebilirsiniz. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar