Anasayfa /  Foto Galeri

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta boyunca gözleriniz, kalbiniz veya göğsünüzle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, sağlığınız konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bu haftaki yanlış anlamalar nedeniyle eşinizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu haftanın başı, sevginiz ve ilişkiniz için elverişli geçebilir, ancak sonrasında verimli günler geçirmeyebilirsiniz. Ayrıca kardeşlerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Mesleki yaşamınız için bu hafta size yardımcı olabilir. Bir iş arıyorsanız, görüşmelerde başarı elde edebilirsiniz. Bu süre zarfında işadamlarının büyük karlar elde etmesi muhtemeldir. Devlet sözleşmelerindeyseniz veya onlar için köprü vazifesindeyseniz, bu hafta sizin için olumlu olacaktır. Çalışanların bu süre içinde daha yüksek bir pozisyon ve finansal faydalar elde etmeleri muhtemeldir. Banka bakiyeniz artabilir. Mahkemeyle ilgili herhangi bir sorun varsa, Bu konuda da başarı elde edebilirsiniz. Finansal istikrarınız artabilir.

6 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 26 Mayıs - 12 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları Romantik aşıklar için en uygun dönem! Hayalinizdeki eş hayatınıza girmek ve hayatınızı rengarenk eğlencelerle doldurmak üzere! Evli çiftler ise eşlerinin akrabaları ile ilişkilerinde temkinli olmalıdırlar. Genel olarak, sağlıklı bir hafta olabilir. Ancak şeker hastalığı ve karaciğer rahatsızlığı olanlar, sağlıklarına daha fazla dikkat etmeliler. Hafta, kariyerinizin büyümesiyle ilgili olarak tatmin edici düzeylerde olacaktır. Özel kuruluşlardaki maaşlı çalışanlar transfer olabilirler. Yurtdışında iş arayanlar, birkaç denemeden sonra başarılı olabilirler. Külçe metal ticareti, devlet sözleşmeleri veya ithalat ve ihracatla ilgili işletmeler gelişecektir. Mali akışınız tatmin edici düzeylerde kalabilir. Yaşlı ve çocuklara genel olarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yiyecek yardımı gibi asil sebepler için harcama yapmakta tereddüt edemezsiniz. Çok fazla tasarruf edemeyebilirsiniz, ancak toplum için iyi bir şey yapmanın memnuniyeti çok daha önemlidir.