Anasayfa /  Foto Galeri

5 diziye birden reyting şoku! İşte 26 nisan 2021 reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi

Pazartesi akşamı yayınlanan yapımlar reyting sonuçları için birincilik mücadelesi verdi. Kanalların farklı yayın akışlarında yayınlanan programlar total, abi abc1 sıralama da yer almak için kapışırken izleyiciler kendi izledikleri yapımın birinci olmasını istiyor. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken dünün reyting sonuç sıralaması merak ediliyor. 26 Nisan Çukur, Kağıt Ev, Uyanış Büyük Selçuklu reyting sonuçları sıralamasında kim birinci oldu? İşte 26 Nisan reyting sonuçları

5 diziye birden reyting şoku! İşte 26 nisan 2021 reyting sonuçlarına göre  zirvenin sahibi - Sayfa 1

26 Nisan 2021'in reyting sonuçları Kağıt Ev, Survivor, Maraşlı, Yasak Elma ve Çukur'u hüsrana uğrattı

5 diziye birden reyting şoku! İşte 26 nisan 2021 reyting sonuçlarına göre  zirvenin sahibi - Sayfa 2

Kızlarının korkunç cinayetiyle büyük bir kabusun içine düşen Cihan ve Aylin Fırtına, evlatlarının suçunu örtbas etmeye çalışırken çok daha büyük çıkmaza düştüğü Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev bu hafta reytinglerde ilk 10'a giremedi. 

5 diziye birden reyting şoku! İşte 26 nisan 2021 reyting sonuçlarına göre  zirvenin sahibi - Sayfa 3

Survivor'da dün akşam performans oyunu heyecanı yaşandı. Bireysel olarak performans sergileyen yarışmacılar, sabit oynanan oyunda denge mücadelesi verdiği Survivor'un dün akşamki bölümü reytinglerde dibe çakıldı. 

5 diziye birden reyting şoku! İşte 26 nisan 2021 reyting sonuçlarına göre  zirvenin sahibi - Sayfa 4

Polis sirenlerini duyan Necati, kendisini de kasıtlı olarak yaralar ve saldırıya uğramış gibi davrandığı Maraşlı reytinglerde dün akşamki bölümüyle hüsrana uğradı.