Anasayfa /  Magazin

47'lik Sevda Demirel'den bikinili sexsi paylaşım

Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı. Demirel fotoğrafına, "Ben fotoğraflarıma photoshop yapmıyorum photoshop yerine spor yapıyorum, bütün meslektaşlarıma aynı şeyi öneririm." notunu ekledi.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2019 22:12

47 yaşındaki Sevda Demirel, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara meydan okudu.

"2 SAAT SPORLA BUNLAR OLUYOR"

Sevda Demirel, Instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafına, "Ben fotoğraflarıma photoshop yapmıyorum photoshop yerine spor yapıyorum, bütün meslektaşlarıma aynı şeyi öneririm ham haliyle koyduğum fotoğrafları tüm fotoğrafçılar inceleyebilir,kimseyi kandırarak bir yere varamam günde 2 saat sporla bunlar oluyor hadi güzel meslektaşlarım sizde spor salonlarına." notunu ekledi.

"NE İSTENİYORSA ONU VERİYORUM"

"Sevda Tokadı" adını verdiği bir şarkı çıkaran Sevda Demirel, şarkısıyla ilgili bir açıklamada bulunmuştu. Demirel, sosyal medya hesabından, ''Evet Sevda Tokat'ı biraz sansasyonel bir şarkı ismi olabilir ama ben başka neyle anılıyorum ki ne isteniyorsa onu veriyorum. Ayrıca bana bu kadar ağır konuşmanın bedeli bunlar!! Beni eleştirenler benim yerimde olsaydı benden hiç farklı davranmazdı. Ha bu arada şarkıya bayılacaksınız'' notunu paylaşmıştı.

Sevda Demirel ile ilgili görsel sonucu


Yorumlar