Anasayfa /  Foto Galeri

45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, MAG dergisinin Nisan sayısına kapak oldu. Dergiye verdiği röportajda önemli açıklamalar yapan Yeşilçay, "Bizim ideal kadınlara değil Özgür yaşayan kadınlara ihtiyacımız var" dedi.

45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı - Sayfa 1

FOX'ta yayınlanan Kefaret dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, MAG dergisinin Nisan ayı sayısına kapak oldu. Yeşilçay, dergiye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı - Sayfa 2

Ünlü oyuncu, "Sabahları buz sürüyorum yüzüme. Gala falan olacağı zaman yumurta beyazı sürüp ondan sonra makyaj yapıyorum."

45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı - Sayfa 3

"Patates göz şişmesine çok iyi geliyor. Bir de Necati’nin annesi çok güzel sabun yapıyor."


"Onun yaptığı sabunları kullanıyorum yüz ve vücut için" ifadelerini kullandı.

45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı - Sayfa 4

Mag dergisinin nisan kapağı için Emre Yunusoğlu'nun objektifine çarpıcı pozlar veren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği röportajda bilinmeyen bakım sırlarını sevenleriyle paylaştı.

İŞTE NURGÜL YEŞİLÇAY'IN RÖPORTAJINDAN ÖNE ÇIKAN KISIMLAR:

Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor? Yaptığınız işi çok iyi yapmanın ayrıntıları neler?
Oyunculuğun yüzde sekseninin zeka olduğunu düşünüyorum. Mantık çok önemli, algıların açık olması çok önemli. Çünkü bir karakteri yaratırken dedektif gibi bağlantılar kurmak gerekiyor, etrafında olan her şeyden herkesten haberdar olmak gerekiyor. Hep merak etmek, hep neden-sonuç bağı kurmak gerekiyor. İzlemek, görmek, okumak ve yeni eğilimleri bilmek gerekiyor.