Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

4 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

4 Mayıs 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 4 Mayıs 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2019 22:35

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 4 Mayıs 2019 Cumartesi Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 4 Mayıs 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

4 Mayıs 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün gelgitlerle dolu bir gün olabilir. Ancak diğer günlerden çok daha iddialısınız. Hatta bir evlilik teklifi edecek kadar kendinize güveniyorsunuz. Bugün cömert olma ve sevdiklerinizin isteklerini yerine getirme eğilimi de taşıyorsunuz. Etrafınızdakiler bu durumdan gayet memnunlar.

4 Mayıs 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugünü uzun bir alışveriş çılgınlığı için ayırmış görünüyorsunuz. Sizi arayan alışveriş merkezleri, marketler, döviz büroları ve semt pazarlarında bulabilir. Alışverişlerinizde en iyi fiyatları için çabalarken, pazarlık etmekten mutluluk duyacaksınız. Gün bitmeden önce tonlarca şey almış olabilirsiniz. Akşam eve döndüğünüzde, günlük alışverişlerinizin heyecan verici ve renkli detaylarını anlatırken mutluluktan uçacaksınız. 

4 Mayıs 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Agresif doğanız sayesinde insanlarla tartışma yaşayabilirsiniz. Bu insanlar düşmanlığınız yüzünden itibarınıza iftira atabilirler. Ancak onları alt etmek mümkün olacaktır. Fikrî üstünlüğüne karşı vazgeçmek zorunda kalacaklar. Size tavsiyemiz dikkati elden bırakmamanız olacaktır.



4 Mayıs 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yeni arkadaşlar edineceksiniz. Onlarla neşeli zamanlar geçireceksiniz, ancak bazı endişeler veya gerginlikler sizi rahatsız edecektir. Birkaç çapraz sorgudan sonra aklınızdaki sorulara cevap bulacaksınız. Endişeleriniz gittiğinde çok daha keyifli hale gelecek bir ortamın içinde kendinizi bulacaksınız



4 Mayıs 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün tüm hayatınız boyunca beklediğiniz o özel kişiyle tanışma ihtimaliniz yüksek. Muhtemelen uzun zamandır aradığını bulan insanlar gibi sizde peşinden ayrılmayacaksınız. Hatta hediyelere bile boğabilirsiniz. Ayrıca sanata karşı daha yatkın olacak ve hayatınıza giren kişinin sizi nasıl etkilediğini hayretle izleyeceksiniz.



4 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Giderleriz, bugün kontrol edilemez hale gelebilir. İplerin ucunu kaçırdığınıza, çok geç farkına varabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde, pozitif enerjiniz hız kazanacak ve size fayda vermeye başlayacaktır. Hem kişisel hem de profesyonel alanlarda yükselişiniz dikkat çekebilir.

4 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sevdiklerinize yaklaşmak için çok doğru bir gün olabilir. İçinizden geldiği şekilde davranabileceğiniz nadir ortamlardan birinde olacaksınız. Akşamı sevdikleriniz ile beraber geçireceksiniz. Bugün zihinsel olarak çok enerjik hissedeceksiniz. Günün tüm nimetlerinden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

4 Mayıs 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yeni etkinlikler için enerji düzeyiniz sabah gayet yeterli seviyelerde olacaktır. Ancak gün ilerledikçe, olayların beklentilerinizi karşılamama ihtimali de vardır. Fakat umutlarınızı kaybetmeyin ve hayal kırıklığına uğrasanız bile güçlü durmaya çalışın. Zihinsel gücünüzü kuvvetlendirin. Okulda öğretilen ilk dersi uygulayın: başarılı oluncaya kadar deneyin! 



4 Mayıs 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

İşletmenizin tamamı, yurtdışı bağlantılarınızdan en iyi şekilde faydalanmanızla birlikte genişlemeye hazır haldedir. Etkili iletişim becerileri, görevlerinizde, yelken açmanıza yardımcı olacaktır. Ve siz liderlik için doğduğunuzu hissedeceksiniz. Kendinizden bu performansı beklemiyordunuz, size de süpriz oldu.

4 Mayıs 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

İlk başta başaramazsanız bile tekrar deneyin. Birçok insan sebat ve sabrın gücünü hafife alıyor. Ancak, bu nitelikler sizi başarıya götürecektir. Size tavsiyemiz, öfke ve endişe ile patlamak yerine, planlarınızdaki inancınızı koruyun, sonuçlar planlarınıza uygun olmasa bile. Bu tavsiyeye uymazsanız başarısız olabilir ve toplumdaki imajınızı bozabilirsiniz.

4 Mayıs 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Çok yüksek bir sabır ve pratiklik düzeyiyle yüklüsünüz ve her türlü sorunu kolayca çözebilecek kabiliyettesiniz. Ancak bazen insanlar sabrınızı ciddi anlamda sınıyorlar. Hadlerini aştıkları zaman, sizinde elinizden birşey gelmiyor. Bir noktadan sonra sinir katsayınız artacaktır. Her sorunu siz çözecek değilsiniz!

4 Mayıs 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Sabrınız ve yetenekleriniz bugün yargılanacak ve üstlendiğiniz her çalışma ile test edilecektir. Basit görevler ve ortak hedefler bile elde edilmesi zor görünecek ve tamamlanması için önemli miktarda çaba gerektirecektir. Gezegenlerin olumsuz pozisyonları nedeniyle, beladan uzak durmaya çalışın. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



29 Nisan – 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar