Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

4 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

4 Mart 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 4 Mart 2019vPazartesi Burçlar.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2019 07:16

4 Mart 2019 Pazartesi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın




İşte 4 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Bugün yaratıcılığını bir kenara bırakıp mantıklı ve rasyonel olacaksınız. İş yerinde bir sürü zorluklarla karşılaşacaksınız ama hepsini aşacaksınız. Bu stresli günün sonunda sevdiklerinizle beraber rahatlamanızı öneririz.



Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Bugün iş ve özel hayatınız arasında büyük bir denge kuracaksınız. Paranızı başkaları tarafından dolandırılmaktan kurtaracaksınız. Hedeflerinize yetişmek için yarışa geç katılmış olabilirsiniz. Ancak kısa sürede elde ettiğiniz başarıdan mutlu olacaksınız. Yeni iş anlaşmaları yapmak ve yeni projelere başlamak için güzel bir gün. 

 

İkizle Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Geçmişteki bir olay yüzünden canınız sıkılacak. Ailenizdeki yaşlıların kötüleşen sağlığı nedeniyle de mutsuz olacaksınız. Ayrıca tıbbi masrafları da karşılayacaksınkz. Günün ilerleyen saatlerinde stresiniz biraz azalacak.

 

Yengeç Burcu  Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Bugün sevgilinizle çok güzel zaman geçireceksiniz. Kötü düşüncelerden uzak harika bir gün sizi bekliyor. Karşılıklı anlayışınız ilişkinize pozitif yansıyacak. Bu güzel günün keyfine varmanızı tavsiye ederiz.



Aslan Burcu  Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Başında bir hare olmayabilir ama bu sizin melek gibi bir kalbiniz olmadığını göstermez. Bugün ihtiyaç sahiplerine yardım edeceksin. Size diğer meditasyonlardan çok daha iyi gelecek.



Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İnsanların gerçek kimliklerini gizlemek için taktıkları maskeyi hemen farkediyorsun.  Arkadaşlarını da buna göre dikkatlice seçiyorsun. İş yerinde, sunum yeteneklerinizi geliştirmeniz ve fikirlerinizi onaylatmak için bazı ilave çabalar sarf etmeniz gerekecek.

 

Teraz Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Sizin çalışkan kimliğiniz bugün vicdanını dinleyecek. Özellikle serbest çalışanlar yeni iş maceralarına atılabilir. İç sesin sana her zaman doğru yolu gösterir. Sabah çok çalışıp, işleri hallettikten sonra akşama eğlence seni bekliyor. Tadını çıkarmanı öneriyoruz.

 

Akrep Burcu  Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İş ortaklarınız ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta muhtemelen yeni bir ortak arayışına bile başlayabilirsiniz. Güven ve coşku her zaman başarıya ulaşmak için iyi bir ikilidir. Yeteneğiniz ve iş anlayışınız size olumlu geri bildirimleri getirecek.

 

Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Günün çoğunu karamsar ve kasvetli geçireceksiniz. Ancak öğleden sonra gökyüzünün nasıl açıldığına şahit olacaksınız!  Yurtdışından gelen iyi haberler ruh halinizin değişmesine yardımcı olacaktır.

 

Oğlak Burcu  Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İnsanlar size devamlı arı gibi çalışıyorsun diyebilirler. Evet işlerinizi birer birer halledeceksiniz. Sabah çalışıp akşam sevgilinizle birlikte vakit geçireceksiniz. Bu düzeni hayatınıza oturtup keyfinize bakmanızı öneririz.

 

Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Bugünlere tırnaklarınla geldin. Artık meyveleri toplama zamanı geldi. Ancak, etrafınızdaki yeşil gözlü insanların varlığından haberdar olmanız gerekir. İş yerinde size negatif enerji yayacak insanlardan uzak durun.

 

Balık Burcu  Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Bugün aklınla değil kalbinle hareket etmek istiyorsun. Bu sizin karakteriniz için olağan bir durum. Ama hem kalbinizi hem de aklınızı birden kontrol etmenin yolunu bulmanızı tavsiye ederiz.





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar