Anasayfa /  Foto Galeri

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burç yorumları. Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 04 – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için trhaberler astroloji sayfasına bakabilirsiniz Haftalık Burç Yorumları: 4 Mart - 10 Mart tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 4 Mart – 10 Mart Haftalık Yorumları Bu hafta Koç için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu süre boyunca agresif ve sinirli hissedebilirsiniz. Eğer saldırganlığınızı kontrol ederseniz, endişelenecek daha az şey olacaktır. Erkek ve kız kardeşinle ilişkiniz bu hafta boyunca gelişebilir. Mesela bir miktar maddi yardım şansı var. Babanızla ilişkiniz de daha hassas hale gelebilir ve onun için özel bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerleri için yurtdışına gitmek isteyen insanlar bu hafta boyunca başarı elde edebilirler. Çalışanlar da bu hafta sorunsuz bir hafta olabilir. Annenizin sağlığıyla ilgili bazı komplikasyonlar oluşabilir. Bir mülk satın kararına varabilirsiniz. Öğrenciler sınavlarında mükemmel notlar alabilir ve aynı zamanda altın madalya ile ödüllendirilebilirler. Evli çiftler için sakin bir hafta geçecek. Evlenmek isteyenler için ise kendi çıkarlarına uygun durumlar gerçekleşebilir.

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 4 Mart – 10 Mart Haftalık Yorumları Bu hafta senin için harika olabilir. Sağlığınız sizi destekler ve enerjik hissedebilirsiniz. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, bu süre içinde çözülebilir. İşletmeler için bu hafta biraz karışık geçebilir. Genel iş rutininiz her zamanki gibi olacaktır. Bu haftanın sonunda, işinizde yeni ilerlemeye tanık olabilir ve birçok avantaj elde edebilirsiniz. Çalışanlar ayrıca patronlarıyla ilgili sorunlardan kurtulabilir hatta onlardan destek alabilirler. Fazla mesai yaparak parasal avantaja sahip olma ihtimalin var. Eviniz için yeni ekipman satın alabilirsiniz. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız, bu hafta onlarla görüşme şansınız olabilir. Evli çiftler için bu süre iniş ve çıkışlarla dolu olabilir özellikle ilk iki gün kritik. Diğer aile üyeleri nedeniyle, siz ve hayat arkadaşınız şiddetli tartışmalara girebilirsiniz. Yakın arkadaşınızla ilişkiniz bir aşka dönüşebilir. Mülkiyetle ilgili konularda, bu hafta önemli sonuçlara bağlanabilir. Borç almak istiyorsanız, bir şekilde halledeceksiniz. Uzun süredir askıda kalan işiniz beklenmedik bir şekilde çözülebilir..