Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

4 Farklı Kamu Kurumu Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden Devlet Memuru Alımı Yapılacak

4 farklı kamu kurumu Devlet Personel Başkanlığı üzerinden devlet memuru alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2019 12:32

DPB üzerinden memur alımı için kamu kurumları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu ile Genelkurmay Başkanlığı yer alıyor.

HANGİ KURUM HANGİ KADRODA PERSONEL ALIYOR?

Tapu Kadastro, SGK, BDDK ve GenelKurmay Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan kadrolar.

SGK Personel Alım İlanı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yayımladığı personel alım ilanında bir proje kapsamında personel ihtiyacı olduğunu duyurdu. Alımların sözleşmeli personel kadrosunda yapılacağını ilan eden kurum adayladan KPSS şartı aramıyor.

Açık Kadrolar

Proje Destek Ekibi Lideri, Proje Destek Ekibi Lider Yardımcısı, İhale ve Satın Alma Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İnsan Kaynakları Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İletişim ve Görünürlük Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), Kıdemli Muhasebeci (Merkez Destek Ekibi), Muhasebeci Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Merkez Proje Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Yerel Destek Ekibi Lideri, İdari İşler Uzmanı (Yerel Destek Ekibi) ve Yerel Proje Asistanı.

Tapu Kadastro Personel Alım İlanı

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

KPSS şartı olmadığı personel alım ilanında kurum Sözleşmeli Pilot alımı yapacağını ilan etti.

BDDK Personel Alım İlanı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu personel alımı olacağı duyuruldu.

KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak alımlara ise KPSS'den en az 70 puan almış adaylar başvuru yapabilecek. İlana göre BDDK 70 KPSS puan şartı ve en az lise mezunu adaylar arasından şoför alımı yapılacak.

Genelkurmay Başkanlığı Personel Alım İlanı

Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı'nın internet sitesinden yayımladığı bir duyuru ile 70 KPSS ve 70 YDS puan şartıyla personel alımı yapacağını açıkladı.

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların Uzman personel kadrosuna yapılacağı ilan edildi.


Yorumlar