Anasayfa /  Foto Galeri

4 aylık hamile Özge Özpirinçci bebeğinin ultrason çekimi sırasındaki anlarını paylaştı

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 6 yıldan bu yana aşk yaşadığı oyuncu Burak Yamantürk'ten hamile olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz 6 Haziran'da müjdeli haberi hayranlarına duyuran Özpirinçci, kimi hayranlarından tebrik alırken, kimi hayranlarından da evlenmeden çocuk yaptığı için eleştiri aldı. Şu anda 4 aylık hamile olan Özpirinçci, bebeğinin görüntülenmesi için gittikleri doktor muayenehanesinden fotoğraflar paylaştı.

4 aylık hamile Özge Özpirinçci bebeğinin ultrason çekimi sırasındaki anlarını paylaştı - Sayfa 1

4 aylık hamile Özge Özpirinçci bebeğinin ultrason çekimi sırasındaki anlarını paylaştı!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 6 yıldan bu yana aşk yaşadığı oyuncu Burak Yamantürk'ten hamile olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz 6 Haziran'da müjdeli haberi hayranlarına duyuran Özpirinçci, kimi hayranlarından tebrik alırken, kimi hayranlarından da evlenmeden çocuk yaptığı için eleştiri aldı.

Şu anda 4 aylık hamile olan Özpirinçci, bebeğinin görüntülenmesi için gittikleri doktor muayenehanesinden fotoğraflar paylaştı.

4 aylık hamile Özge Özpirinçci bebeğinin ultrason çekimi sırasındaki anlarını paylaştı - Sayfa 2

DOKTORDAN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI


İlk çocuğunu kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci, rutin kontroller için gittikleri doktorda, bebeğinin görüntülenmesinin yapıldığı anları takipçileriyle paylaştı.

Özpirinçci, ultrasonda köpeklerinin de kendilerine eşlik ettiğini belirtti. Özpirinçci'nin fotoğrafına "loading" emojisi koyması da dikkat çekti.

4 aylık hamile Özge Özpirinçci bebeğinin ultrason çekimi sırasındaki anlarını paylaştı - Sayfa 3

İşte Özge Özpirinçci 'nin Instagram hesabından paylaştığı o fotoğraf: