Anasayfa /  Foto Galeri

33 yaşındaki Meksikalı ünlü futbolcu yanmış halde ölü bulundu!

Kariyerinde Chivas, Jaguares ve Zacatepec gibi takımların formalarını giyen 33 yaşındaki Meksikalı futbolcu Antonio Salazar terk edilmiş bir arabanın içinde yanmış halde ölü bulundu.

33 yaşındaki Meksikalı ünlü futbolcu yanmış halde ölü bulundu! - Sayfa 1

Meksika futbolunun yetiştirdiği yeteneklerden birisi olan Antonio Salazar'ın cesedi terk edilmiş bir arabanın içinde yanmış halde ölü bulundu. Antonio Salazar'ın vefat haberi Meksika'da büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

33 yaşındaki Meksikalı ünlü futbolcu yanmış halde ölü bulundu! - Sayfa 2

Meksika'da yayınlanan Record gazetesinin haberine göre, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Antonio 'Hulk' Salazar, Jalisco'nun El Salto belediyesi sınırında bir aracın içinde ölü bulundu. Yetkililer oyuncunun cesedinin terk edilmiş bir aracın içinde yanmış halde bulunduğunu açıkladılar.

33 yaşındaki Meksikalı ünlü futbolcu yanmış halde ölü bulundu! - Sayfa 3

Bölge polisinin yaptığı açıklamaya göre Periferico Nuevo'da baraj yakınlarında terk edilmeşi beyaz bir araç olduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden memurlar aracın içinde cesedi buldu. Yapılan ilk incelemelerin ardından cesedin Antonio 'Hulk' Salazar'a ait olduğu anlaşıldı. Fiziği ve kuvvetinden dolayı Antonio Salazar '''Hulk'' lakabını almıştı.