Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

31 İl İçin Belediye Personeli İlanı: İlkokul, Lise ve Üniversite Mezunu Kpss’siz Memur ve İşçi Alınacak

Belediye memuru ya da belediye işçisi alımı için yayımlanan toplam ilan sayısı 64. Bu ilanlar 31 farklı şehirde bu şehirlerin bazı ilçelerinde yapılacak.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 21:06

Sivas, Muğla, Kütahya, İzmir, Afyonkarahisar, Manisa, Nevşehir, Yalova, Siirt, Niğde, Erzurum, Edirne, Burdur, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Sinop, Aydın, Ordu, Ankara, Iğdır, Osmaniye, Yalova, Gaziantep, Konya, Kırklareli, Bartın, Çanakkale, Samsun, Burdur, Antalya.

BELEDİYE PERSONELİ ALIMI KADROLARI

Belediye personeli alımı için ilan yayımlanan kurumların yayımladıkları ilanlarda onlarca meslek grubu için alım ilanı bulunuyor. Bu kadroları sizlere genel başlıkları ile aktarıyoruz.

Belediye Memuru Kadroları;

Belediye memuru alımı için yayımlanan ilanlarda; büro memuru, evrak memuru, düz memur, idari işler personeli, halkla ilişkiler personeli, yönetici pozisyonları için kadrolar, çeşitli mühendislik kadroları, sahada görev yapacak tekniker ve teknisyen pozisyonları, belediyelerin kurslarında görev yapacak eğitmen, öğretmen, usta eğitici kadroları bulunuyor.

Belediye İşçisi Kadroları

Belediye işçisi alımı için yayımlanan ilanlarda; büro işçisi, temizlik işçisi, beden işçisi, inşaatlarda çalışacak işçiler, evde bakım işçisi, iş makinesi operatörleri, şoförler, güvenlik görevlisi kadroları, hizmetli, destek personeli kadroları bu kadrolara ek olarak çeşitli meslek grupları için usta ve yardımcı usta kadroları bulunyor.

KİMLER BELEDİYE İLANLARI İÇİN BAŞVURU YAPABİLİR?

Belediye personeli alım ilanlarının çok büyük kısmında KPSS şartı aranmaz. Adaylar KPSS şartı olmadan bu ilanlara başvuruda bulunabilirler. Alımlarda belirleyici olan şartlar ise öğrenim ve mesleki yeterlilik için talep edilen koşullar olur.

Genel Başvuru Koşulları

Bu çerçevede tüm adayların sağlamaları gereken Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle muaf, tecilli veya yapmış olmak, güvenlik soruşturması sonucu olumlu şartlarının dışında talep edilen diğer koşullar şunlar;

Özel Başvuru Koşulları

Kurumların belirlediği mesleki özelliklerin tamamına sahip olmak. Bu mesleki özellikler için talep edilen tüm belge sertifika şartlarının sağlanması, alım yapılacak pozisyon için belirlenen öğrenim seviyesinden mezun olmak, kurumların talep ettiği yaş aracılığında olmak.

BAŞVURULAR NEREYE, NASIL YAPILACAK?

31 şehir için yayımlanan belediye personeli alım ilanlarına başvurular, ilanı yayımlayan belediyeye şahsen yapılacak. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilan metinlerine ulaşacaksınız.

Hangi ilana başvuru yapmak isterseniz o alım yayımlanan başvuru kılavuzunda yer alan başvuru evrakları ile birlikte başvuru tarihleri içinde bizzat müracat yapabilirsiniz.

Belediye Personel alımı adına yayımlanan başvuru kılavuzları için TIKLAYIN


Yorumlar