Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

30 Nisan 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

30 Nisan 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 30 Nisan 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2019 23:22

30 Nisan 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 30 Nisan 2019 Salı Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 30 Nisan 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

30 Nisan 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Muhtemelen büyük bir arkadaş kitleniz var. Her ne kadar bazılarını sıradan arkadaşlar olarak tanımlasanız da sizi mantıklı olarak yönlendirebiliyorlar. Bazı içinden çıkamadığınız durumlarda, kritik kararlar vermenizi sağlıyorlar. Bu durum, hayatınızda arkadaşlarınızın önemini arttırıyor. Artık birkaç tanesi, sıradan arkadaşlıktan sağlam arkadaşlığa terfi edebilir.

30 Nisan 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün her duruma şüphe ile yaklaşıyorsunuz. Özellikle, önceden mimlediğiniz insanlara fazlaca yükleniyorsunuz. Onlara karşı güvensizliğinizi ve belirsizliğinizi çok net bir şekilde açığa vuruyorsunuz. Hatta size yakın olanların bile duygularından ve niyetlerinden şüphelenmeniz mümkündür. Bu durum evde devam edebilir; tedirgin bir endişe hakim olabilir. Bu yüzden sizin için keyifli bir gün olmayabilir. Dikkatinizi başka olaylara yönlendirmeye çalışın.

30 Nisan 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Havalar ısındıkça, seyahat arzunuz doğru orantılı bir şekilde artıyor. Arkadaşlarınız veya ailenizle ufak bir gezi planı yapmaya başlayacaksınız. Yakın bir tarihte gerçekleşmese bile planın ayrıntılarını düşünmek size iyi geliyor. Hangi restoranda yemek yiyeceğiniz dahil olmak üzere programı ayarlayacaksınız. Ayrıca evli çiftler için gün çok mutlu sonuçlar ile sonlanabilir.



30 Nisan 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün size verilen görevleri tamamlayabilmek için ekstra emek harcayabilirsiniz. Normalden farklı olarak bu aralar iş hayatınıza, özel hayatınıza kıyasla öncelik verebilirsiniz. Kendinizi ara ara iş hayatındaki sorunları düşünürken bulacaksınız. Ancak akşama doğru sevdiklerinizden, değerli zamanınızı eksik etmeyeceksiniz. Ailenizin neşeli halleri sizi mutlu edecektir.



30 Nisan 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin olmasa da ortağınızın en parlak günü olabilir. Ortağınızı işlerin gidişatı konusunda memnun edebilmek ve genel işleyişten tatmin olması için, kendinizi feda edebilirsiniz. Size, inanan insanlar lazım. Bu da iş yerinde en yakınınız olan ortağınız ile başlar. Günün sonunda muhtemelen amacınıza ulaşacaksınız ve onu etkileyebileceksiniz. Size tavsiyemiz bu güveni sağlamışken, tüm finansal kararlarda iki kere düşünmeniz olacaktır.



30 Nisan 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen resmin tamamını görebilmek için uzaktan bakmanız gerekir. Bugün siz bu durumu yaşayabilirsiniz ve hayatınızda bir dönüm noktası yaşanabilir. Bu zamana kadar bakmadığınız bir açı keşfedebilirsiniz. Bugünün iyi haberi, finansal konularda ve ikili ilişkilerde ağırlığınızı ortaya koyabileceksiniz ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Öncelik listenizdeki iki maddeyi başarılı bir şekilde tamamlamak, gününüzü keyiflendirecektir.

30 Nisan 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yeni ilgi duyduğunuz konular hakkında bilgi edinmeye çalışacaksınız. Gününüz pozitif ve coşku dolu geçecektir. Arkadaşlarınız ile konuşurken daha fazla ilgi göreceksiniz. Bu durum sizi onlara bir adım daha yaklaştıracaktır. Hayat arkadaşınız ya da en yakın akrabalarınızdan biri sizden yardım isteyebilir. Ve siz de onlara faydalı olacak yönlendirmeler yapacaksınız. Her zaman yanında olmanızı isteyecek bir kişi daha listeye eklenecektir.

30 Nisan 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Oto kontrol, sizin hayatınızın demirbaş konularından biri olmalıdır. Fevri hareketleriniz, hayatınızı alt üst edebilecek seviyelerde gezinmemelidir. İmajınızı zedelememek için kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekir. Bu tavır iş yerinde insanın üzerine yapışırsa, atılması pek kolay olmaz. Size tavsiyemiz, en azından sizinle ilgili olmayan konulardan, kendinizi uzak tutmanız olacaktır.



30 Nisan 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aynı yerden bakan insanlarla konuşmanın keyfine varacaksınız. Sizin gibi düşünen ve her söylediğinizi onaylayan insanlar, sizde şu etkileşimi bırakacaktır: “Sadece ben böyle düşünmüyormuşum!” Bu sohbet bir süre sonra beyin fırtınası haline dönüşebilir. Sadece yaşanmış konulardan değil, yaşanabilecek konulardan da bahsetmek eğlenceli olacaktır. İş yeri bugün, 5 çayı tadında geçebilir.

30 Nisan 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sabır bugün öne çıkan, en belirgin özelliğiniz olacaktır. Sizi başarıya ulaştıran merdivenin ilk adımlarını sadece başarı ile ilerleyen adımları ise hem başarı hem de sabır ile çıktınız. Hoşlanmadığınız insanlardan intikam almayı erteliyorsunuz. Belki de zaman içerisinde bu hisleriniz körelebilir. Ayrıca sevdiğiniz biri ile “yürekten” bir konuşma yapabilirsiniz. İş yerinde hiçbir zorluk yaşamıyormuş gibi eğlenceli tavrınıza devam edeceksiniz.

30 Nisan 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Program dolu bir güne gözlerinizi açabilirsiniz. İş yükünüz, özellikle yönetici konumunda iseniz göz korkutucu olabilir. Alt pozisyonlarda çalışanlar için biraz daha rahatlatıcı bir gün olsa da onlar da yüksek enerjiye ihtiyaç duyacaklardır. İki durumda da çalışkanlık ve işe bağlılıkla, programları yetiştirebileceksiniz. Zamanı doğru kullanma yeteneğiniz, bugün sizin koruyucu meleğiniz olacaktır. İş çıkışı, akşam için ayarlanan partiye hazırsınız. Bu nasıl bir enerji!

30 Nisan 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün yapılacaklar listesini hazırlarken insaflı olun! Doğru sonuçlar alabilmek için, mantıklı hedefler koymanız gerekir. Sonuçta iş yerinde geçirebileceğiniz süre kısıtlı. Listeyi hazırlarken gerçekçi bakış açınız ile yetiştirebileceğiniz kadar maddeler sıralayın. Kendinizden makul olmayan taleplerde bulunmanız, listenin sonunu göremeyince size negatif yük olarak yüklenir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak her durumda yeterli bir kıstastır.

 





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar