Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

30 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

30 Mart 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 30 Mart 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2019 23:33

30 Mart 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 30 Mart 2019 Cumartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 30 Mart 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

30 Mart 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

İnsan baskı altında kalınca, daha iyisini yapabileceğini öğreniyor. Bugün bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Hangi işe elinizi atsanız, iş arkadaşlarınızı gölgede bırakacaksınız. Ancak beklentileriniz, yapabildiklerinizden de yüksek. Size sabırlı olmanızı öneriyoruz. İyi sonuçlar, zaman alır.



30 Mart 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iş yerinde gergin bir gün sizi bekliyor olabilir. Özellikle öğleden sonra biraz sıkıntılı bir sürece girebilirsiniz. İşyerinde meslektaşlarının tavsiyelerini gözardı etmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da gerginliği arttırıyor. Ancak sevdiklerinizin ve evinizin rahatlığına geri döndüğünüzde, tüm yorgunluğunuzu atacaksınız.



30 Mart 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Diğer insanların zihinlerini ve düşüncelerini analiz etmek bugün sizin için keyifli bir eğlenceye dönüşecek. Ayrıca kendinizin ve ailenizin güvenliği ve finansal dengesi hakkında planlarınızı gözden geçireceksiniz. Duyarlılığınız ve doğanız gereği duygusal oluşunuz, sizi hep iyimser kılıyor.



30 Mart 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Partneriniz ile bazı ciddi konular hakkında tartışabilirsiniz. Öğleden sonraya kadar bu konu ile ilgili müzakereniz devam edecektir. Aynı zamanda iş yerinizde de bitirmeniz gereken konular var. Ama ne yaparsanız yapın, işler ayağınıza dolanabilir. Size tavsiyemiz harekete geçmeden önce iki kere düşünmeniz olacaktır.



30 Mart 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş hayatınızda tecrübenizden dolayı çok pratiklik kazandınız. Ancak öfkenizi kaybetme eğiliminiz hep var. Saldırganlığınızı bugün işlerinize yönlendireceksiniz. Bu hırs, günlük enerji ihtiyacınızı karşılayacaktır. Üstlerinizin tavsiyesi de size yardımcı olacaktır. Gün boyu rahatça yelken açabileceksiniz.



30 Mart 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün fikirlerinizin dikkate alınmasını istiyorsunuz. İnsanların kendi benliklerini saklamak için giydikleri maskeyi düşürmek istiyorsunuz. Şirketinizi buna göre akıllıca seçecek ve başarı yolunuzu planlayacaksınız. Size önerimiz sunum becerilerinizi geliştirmeniz olabilir.

30 Mart 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hükümet çalışmaları bugün çok aktif olacak. Hükümette görevli olanlar, olumlu ve iyi bir gün geçirecekler. Aile üyelerinizden, ihtiyacınız olan desteği göreceksiniz. Çocuklarınızın başarılarına şahit olabilirsiniz. Sizi onurlandıracam sonuçlar getirebilirler. Bugün önemli kararlar almak için de çok uygun bir gün olabilir.



30 Mart 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Geçmiş faaliyetlerinizin avantajlarından yararlanmak istiyorsanız, daha ciddi işlerle uğraşın. Hedeflerinize ulaşmak için hareket tarzını belirlerken, üst konumdaki yetkililerinize eşit şekilde muamele etmekle yükümlüsünüz. Tüm bu önerileri dikkate aldığınızda, bugün sizin için altın değerinde bir güne dönüşebilir. 



30 Mart 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sabah enerji seviyeniz neredeyse sıfır olduğundan, gün zayıf bir not ile sizin için başlıyor. Ama ilerleyen saatlerde kendinize geleceksiniz. İş yoğunluğunuzu, meslektaşlarınız arasında paylaşmaya yeltenebilirsiniz. Ancak doğru insanlara, doğru sorumluluklar verdiğinizden emin olun. Yoksa size geri dönüşü pişmanlık olacaktır.

30 Mart 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kendinizi dışarı atın, biraz alışveriş yapın ya da iç mimarınızı bulmaya çalışın. Çok yakında yeni bir eve taşınmanız muhtemeldir. Bu hareket tüm birikimlerinizi bir anda sıfırlayabilir. Ayrıca bugün uzun bir seyahat ayarlayabilirsiniz. Herşeyin bir sebebi olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

30 Mart 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tüm sıkıcı muhabbetin ortasında, mizah anlayışınızı sürdürmeyi başaracaksınız. Ne de olsa “Kahkaha tetikleyiciliği” konusunda uzmansınız! Bugün tam havanızdasınız. Aynı zamanda sizi konuk olarak şereflendirecek bir parti daveti alabilirsiniz. Bugün eğlence tüm gün sürebilir.

30 Mart 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Hiç durmadan iş akışı tamamlansın diye mücadele ediyorsunuz. İş yükünüzden dolayı ufak detaylarda eksiklikler kalabilir. Siz günlük rutininiz üzerinde yoğunlaşın. Daha sakin bir gününüzde detaylara boğulursunuz. İyi haber şu ki, beklemedeki tüm projelerin tamamlanması için elverişli günler sizi bekliyor olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar