Anasayfa /  Foto Galeri

30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! En güzel resimli Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! En güzel resimli Zafer Bayramı mesajları - Sayfa 1

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ile ilgili araştırmalar bugün başladı. Türk tarihi açısından çok değerli olan bugünü sevdikleriniz ile birlikte büyük bir coşku ile geçirebilirsiniz. Bu başlık altından hemen ulaşabileceğiniz en güzel görseller ile Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşayabilirsiniz.

30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! En güzel resimli Zafer Bayramı mesajları - Sayfa 2

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, bugün itibari ile araştırılmaya başladı. Her yıl tüm yurtta coşku ile kutlanan bu tarihi gün için geri sayıma geçildi. Çeşitli etkinlikler ve gösterilerde son provalar tamamlandı. 30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ile bugünün coşkusunu sevdikleriniz ile birlikte yaşayabilirsiniz. Türk tarihi açısından çok büyük değere sahip olan bugüne özel en güzel resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı ve sözleri burada...

30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! En güzel resimli Zafer Bayramı mesajları - Sayfa 3

- Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. - Ulusumuzun bayrağını özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz. - Bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

30 Ağustos 2018 Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! En güzel resimli Zafer Bayramı mesajları - Sayfa 4

- Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım. - Ülkemizin huzur ve refahı için kanlarını döken aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği Zafer Bayramını heyecan ve coşkuyla kutlamanın onurunu duymaktayız. - 30 Ağustos'un Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Bu zaferin ışığı altında nice güzel 30 Ağustos Zafer Bayramlara. - Türkler tarih sahnesinde her zaman bağımsızlığına ve istiklaline düşkün bir millet olmuştur. Milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun. - Tuna Nehri'nin serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afika'nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarım. - 19 Mayıs ile başlayan Türk milletinin milli mücadelesi 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. - Zaferler ancak azim ve cesaretle kazanılır işte bu iki unsur Türk ordusuna zaferler kazandırmıştır Türk ordusu kadınıyla,yaşlısıyla zafere inanmıştı. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.