Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

3 üniversiteye personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi için Resmi Gazete'de personel alım ilanları yayınlandı.

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2020 10:55

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki perosnel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklere sahip Sözleşmeli ( 4/B ) olarak büro personeli alımı yapılacağını ifade etti. Adayların başvuru yapabilmeleri için Üniversite tarafından belirtilen başvuru şartlarını taşıyor olmaları gereklidir.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 3 farklı üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacaklarını bildirdiler. Ayrıca ilanlara başvuru süreci Resmi Gazete'de yayımlanmsı ile birlikte başladı ve en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER VE DETAYLARI:

Erciyes Üniversitesi: Üniversiteye 21 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alanında alım yapılacak. Bu kapsamda 20 Lisans mezunu Hemşire, 1 Sağlık Teknikeri alınacak olup adayların bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

Artvin Çoruh Üniversitesi: Lisans mezunları içerisinden 2018 veya 2019 yıllarıdna yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre 2 kişilik boşluk ile Büro Personeli alımı yapılacağı belirtildi. Bu bağlamda alımlar KPSSP3 puan türüne göre yapılacak. 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi: 2 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu adaylar içerisinden Büro Personeli alımı yapılacak.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır,

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

3- 2018 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için 2018 - KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

4- 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak.

5- 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak.

6- 28/06/2007 Tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ın Ek 1. maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

7- Belirtilen unvanlarda istihdam edilecek kişiler ameliyathane, yoğun bakım ve diğer birimlerde/ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.

 

Yorumlar