Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Yaşlı adamın telefon hırsızlığı kamerada

Pide salonuna gelen yaşlı adam işçinin şarjdaki telefonunun çalarken bir markete giren hırsız sadaka kutusuyla kayıplara karıştı

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2018 09:44

İstanbul’da bir pide salonunda siparişini bekleyen yaşlı adam işçinin şarjda ki cep telefonunu çalarken başka bir olayda ise markete giren şahıs sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansıyan görüntülerin ardından kayıplara karışan iki hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.  

İstanbul’da ve pide salonunda ve bir markette gerçekleşen iki hırsızlık bu kadarına da pes dedirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan ilk görüntüde pide salonuna giren yaşlı bir adamın siparişini beklediği görülüyor. Bu sırada işçinin şarjda ki telefonunu fark eden yaşlı adam telefona doğru yöneliyor. İlk girişiminde şarjda ki telefonu alamayan yaşlı adamın, siparişini aldıktan sonra gözüne kestirdiği telefona bir kez daha hamlede bulunuyor. Etrafı kolaçan eden yaşlı adamın şarjda ki telefonu alarak hızla dükkandan çıktığı görüntülere yansıyor.

Müşteri kılığında geldi sadaka kutusunu çaldı

Güvelik kameralarına yansıyan diğer görüntüde ise bir markete gelen müşteri kılığındaki hırsız sadaka kutusunu çalıyor. Kameralara yansıyan görüntülerde hırsızın çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanarak montunun altına sakladığı sadaka kutusu ile dükkandan hızla çıktığı görülüyor.

Kameralara yansıyan iki olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.


Yorumlar