Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Üniversite öğrencisi metroda raylara düştü!

Ankara’da Kızılay-Çayyolu metro hattında bir üniversiteli öğrenci rayların üzerine düştü. Öğrenciyi kurtarmak için ekipler seferber olurken metro seferleri de geçici olarak durduruldu. Öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2018 13:44

Hürriyet'in haberine göre: Metro hattının Bilkent durağında yaşanan olayda, istasyonda bulunan Ankara Barosu'na üye avukat Şamil Demir "N., trenin ön tekerleri altımda sıkışmış durumda" bilgisini verdi. Av. Demir'in verdiği bilgilere göre N., çevredekilerin sorularına yanıt verebiliyordu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Güvenlik görevlileri tarafından istasyon boşaltılırken N.'nin kurtarılması için ekipler seferber oldu. N. dakikalar önce bulunduğu yerden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan N.'nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Metro seferlerine ise yeniden başlandı.

5a703e622269a224c8c27e25

SÜRÜCÜNÜN DİKKATİ KURTARDI

Ankara Metrosu'ndan bir yetkili, sürücünün dikkatinin büyük bir felaketi önüne geçtiğine işaret etti. Yetkili, 'Vatman, bir kişinin düştüğünü görür görmez acil durum butonuna basıyor ve treni durduruyor. Bu trenlerin boş hali bile 200 ton... Allah korusun kayma yapması halinde çok acı bir tablo oluşabilirdi" dedi.


Yorumlar