Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Tek geçim kaynağı olan ineği telef olunca dakikalarca ağladı!

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde sulama kanalına düşerek telef olan ineğin sahibi yaşlı kadın dakikalarca ağladı. Tek geçim kaynağı olan ineğini 3 ay önce bin 500 lira karşılığında komşularından borç alarak almıştı. İneği otlaması için kırsala bırakan yaşlı kadın, bir süre sonra ineğini bulamayınca komşularından ve çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. İneğini sulama kanalında boğulmuş halde gören kadın, ineğinin başında dakikalarca ağladı.

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2019 13:04

Bozova ilçesine bağlı kırsal Karaca Mahallesi'nde eşi geçtiğimiz yıl vefat eden ve oğlu cezaevinde olan 65 yaşındaki Perihan Şifa, tek başına hayatın zorluklarını göğüsleyerek yaşamını sürdürüyor. Perihan Şifa, maddi imkansızlıklar içerisindeyken komşularından 8 bin 500 lira borç alarak 3 ay önce bir inek aldı. İneği otlaması için kırsala bırakan yaşlı kadın, bir süre sonra ineğini bulamayınca komşularından ve çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonrası inek sulama kanalında boğulmuş halde bulundu. İhbarla olay yerine gelen belediye ekipleri, iş makinesi ve halat yardımı ile kanaldan çıkardığı ineği boş bir arazide kepçeyle kazdıkları çukura gömdü.

Perihan Şifa, kanalda telef halde bulunduktan sonra iş makinesi ile çıkarılan ineğinin başında dakikalarca gözyaşı döktü. Vatandaşlar, yaşlı kadının tek geçim kaynağının boğulan inek olduğunu söyledi.  


Etiketler geçim kaynağı
Yorumlar