Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Sakarya'da eski koca vahşeti!

ADAPAZARI’nda, kuaförde çalışan Esra Toprak (32), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Cesur K. tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 21:20

SAKARYA'nın Adapazarı ilçesinde akşam saatlerinde gerçekleşen olay kan dondurdu. Çark Caddesi'ndeki apartmanda bulunan kuaförde meydana geldi. Daha önce çalıştığı kuaföre bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle yardım etmek için giden Esra Toprak, yanına gelen ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Cesur K. ile tartışma başladı. 

Sakarya'da eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü - Sayfa 2

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle Cesur K. yanında getirdiği tabancasını çıkartarak Esra Toprak'a ateş etti. 

Sakarya'da eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü - Sayfa 3

Tabancadan çıkan kurşunların başına isabet etmesiyle Esra Toprak, kanlar içerisinde yere yığıldı. Kuafördekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sakarya'da eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü - Sayfa 4

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Toprak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Sakarya'da eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü - Sayfa 5

Polis ise Cesur K.'yi gözaltına aldı. Cesur K. bina girişinde alınan güvenlik önleminin ardından çıkartılarak polis aracına bindirildi. Esra Toprak'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Sakarya'da eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü - Sayfa 6

Esra Toprak'ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, 2'nci evliliğini yaptığı Cesur K. ile bir süre önce ayrıldığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Çeşitli suçlardan sabıkası olan Cesur K.'nin gece kulüplerinde korumalık yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor


Etiketler Esra Toprak
Yorumlar