Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Oğlunu boğarak öldüren cani anneden şok itiraflar !

Sakarya Karasu'da, 10 yaşındaki oğlunu yastıkla boğarak öldüren kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2017 10:57

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesi olayına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Z.K. (40) ve T.Y'nin (42) İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.



Savcılık ve emniyetteki ifadelerini hatırlamadığını söyleyen Z.K, daha önceki ifadelerinin aksine komşusu T.Y ile aralarında bir yakınlaşma olmadığını da söyledi. Z.K'nın avukatı eşliğinde alınan mahkeme ifadesi şöyle:

'Savcılıkta verdiğim ifadeyi hatırlamıyorum. Talha (oğlu) bana el hareketleri yapardı, Furkan beni dövmedi. T.Y ile aramda bir yakınlaşma ve ilişki yoktu. T.Y benim yanıma alınsın.



Birlikte sorgulanmak istiyorum. T.Y'nin eşi ile de bir sorunum yoktu. O esnada niye Turhan'ın ismini verdim bilmiyorum. Ne bileyim ben... Daha önce intihar etmeye çalışmadım vde istemedim. Şeker hastasıyım daha fazla ifade vermek istemiyorum.'



Yenikent Devlet Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Sakarya Adliyesi'ne götürüldü.

Z.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Z.K'nın iddiası üzerine gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen komşusu T.Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.



ÇOCUĞUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ



Öte yandan 10 yaşındaki çocuğun cenazesi, Tepetarla Camisi'nde kılınan namazın ardından caminin hemen yanındaki mahalle mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreni sonrası gazetecilere açıklama yapan baba İ.K., eşinin komşusuyla ilişki yaşadığı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ileri sürerek, "İnsanların haysiyetiyle şerefiyle onuruyla oynamasınlar. Bu işin yasal peşinde olacağım. Gereken neyse yapacağım. Asılsızdır, itimat etmeyin. Bizim canımız yanıyor burada, millet haber peşine düşmüş. Yarım saatte, 15 dakikada haber yayınlanamaz, internete atılamaz. Bunun her türlü hukuken peşinde olacağız" şeklinde tepki gösterdi.



NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Star Caddesi'nde bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Z.K. (40), sinir krizi geçirerek 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuğu evde hareketsiz halde yatarken bulmuş, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili Z.K'nin ifadesi doğrultusunda apartman komşusu olduğu öğrenilen T.Y. (42) de gözaltına alınmıştı.


Etiketler Sakarya Karasu
Yorumlar