Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Müge Anlı - Palu Ailesi hikayesi nedir? Neden çözülemiyor - İzle

Müge Anlı - Palu Ailesi hikayesi nedir? Neden çözülemiyor - İzle. ATV ekranında Müge Anlı'da Palu Ailesi gündemi sarsmaya devam ederken ünlü sunucu esrarengiz olaylar zincirinin neden çözülemediğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2019 13:05

Müge Anlı - Palu Ailesi hikayesi nedir? Neden çözülemiyor - İzle. ATV ekranında Müge Anlı'da Palu Ailesi gündemi sarsmaya devam ederken ünlü sunucu esrarengiz olaylar zincirinin neden çözülemediğini açıkladı.



 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike’nin bulunması amacıyla başvurdu. Programda her geçen gün Palu ailesi ile ilgili ortaya çıkan olaylar ülkenin gündemine oturdu. Damat Tuncer Ustael ve Palu ailesi hakkında iddialar arasında tecavüz, cinayet, gasp ve işkence var. Dün yayınlanan bölümde ise canlı yayına tanık olarak katılan Palu ailesinini kiracısı Fırat Atılım Kaşdaş, Tuncer Ustael hakkında bildiklerini söyledi ve Meryem Tahnal'ın ağaçta bağlı olarak gördüğünü açıkladı. Tuncer Ustael karısı Emine Ustael ise ölen kardeşi Meryem Tahnal'ın eşine tecavüz ettiğini söyleyip herkesi şoke etmişti. Peki olaylar bu kadar net iken, iddialar bu kadar güçlü iken neden hala suçlular netleşmiyor? Müge Anlı bu sorunun cevabını canlı yayında açıkladı.

'Cinci Hoca' olarak bilinen Tuncer Ustael hakkındaki iddialar kan dondurmaya devam ederken Müge Anlı'dan herkesin merak ettiği sorunun cevabı geldi. Müge Anlı yaptığı açıklamada şunları anlattı: "Şunu belirteyim herkesin ortak görüşü bu dosya nasıl kalmış. Dediğim gibi orada,burada, şurada özellikle farklı illerde farklı suçlar olunca bu dosyaların bir araya gelmesi gerçekten güçleşiyor. Yani aklı başında birinin çıkıp aile içinde, bakın şuda şöyle şuda böyle felan demesi lazımdı. Fakat izledik aileyi herkes birbiri ardından benze şeyler söylediği için toplu bir hezeyan içindeler dün hocamın da ifade ettiği şekliyle.

- O toplu hezeyan içinde kimse çıkıpta doğruları söylemek için birleşememiş. Ama bu yayına bağlanan izleyicilerin iddiaları, bu dosyanın işte yeniden tam teşekküllü olarak açılmasına fırsat tanıdı. Zaman aşımı da yok o anlamda gayet mutluyuz." 

DÜN KEMİK ÇIKMIŞTI: Meryem Tahnal'ın eniştesi canlı yayında yaptığı açıklamada, "Meryem'i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler" demesi sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde iddia edilen alanda iş makineleri yardımıyla başlatılan kazı çalışmaları 4. gününde devam etti. Geçen hafta Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilindeki alanda kadavra köpekleriyle yapılan incelemelerin ardından başlatılan ve bugün sabah saatlerinde devam eden çalışmalarda dün toprak altından kemik parçası çıktı.

4. GÜNDE BİR BULGUYA RASTLANMADI: Bulunan kemik parçası incelenmek üzere polis ekiplerince çıkartılırken, çalışmalar bulunan kemik parçasının olduğu alanda yoğunlaştırıldı. Ekiplerin iş makineleri yardımı ile çıkartılan her toprak parçasının detaylıca incelendiği çalışmaların 4. gününde herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Çalışmaların yarın sabah devam edeceği öğrenildi.

TUNCER'E İLAÇ VERİP TECAVÜZ ETTİ: Tuncer Ustael'in karısı Emine Ustael ise dünkü yayında ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

KIZ KARDEŞİNİN ÜVEY KIZLARINA İSTİSMAR: Tuncer Ustael'in eski eniştesi canlı yayında kan donduran ithamlarda bulundu. Eski enişte, Tuncer'in öz kız kardeşinin üvey kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia etti. Tuncer Ustael ise iddiaları kesinlikle reddettiğini belirtti. Canlı yayına bağlanan Tuncer'in kız kardeşi ise istismar iddiları hakkında "ben görmedim, bilmiyorum" dedi.

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK: Müge Anlı'da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael'in annesiyle görüştüğünü ve annesinin "Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. 'Benim Tuncer gibi bir oğlum yok' dedi" ifadelerini kullandı.

KOMŞULARI KONUŞTU: EVDE GARİP SESLER DUYDUM: Palu ailesinin damadı olan ve kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan, şüphelerin odağındaki isim Tuncer Ustael'e yıllar evvel bir yakının tavsiyesiyle gittiğini belirten bir kadın ise, canlı yayına bağlanarak evde garip sesler duyduğunu, çok korktuğunu ve o gün yaşadıklarını hala unutamadığını aktardı. Perihan isimli kadın, bir kayıp yaşadığını, bunun üzerine bir yakını tarafından önerilen ve kendisini 'Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael'e gittiğini söyledi.

KORKU EVİ GİBİYDİ: Kocaeli'nin Tütünçiftlik Mahallesinde sarı bir apartmanın 3. katına gittiğini ve kapıyı da Tuncer Ustael'in açtığını söyleyen kadın, kendisini Tuncer Ustael'in karşıladığını belirtti ve şunları söyledi:"Tuncer Ustael 'Şimdi gözlerini kapat, benim 3 harflilerim gelecek. Ben dediğimde de gözlerini aç ama sakın korkma' dedi. Ben de korktum ve 'Hayır hocam, ben şimdi 3 harfli görmeye hazır değilim. Daha sonra inşallah' dedim. Sol tarafta bir antre vardı. Antrenin sonundaki bir odadan çok garip sesler geliyordu. Ama çok acayip sesler geliyordu. Böyle hem işkence ediliyormuş gibi hem böyle bağrışmalar… Korku evi gibiydi." "O günü hayatım boyunca asla unutamayacağım" diyen kadın kendisini yönlendiren kişiye de kızdığını aktardı.

ÇÖZEMEDİĞİM BAĞRIŞMALAR VARDI: Programda evi gördüğünde anılarının yeniden canlandığını ifade eden kadın, "Ayin desem ayin değil. Çözemediğim bağrışmalar vardı. Tuncer Hoca bir ara 'Susturun bunları' dedi" ifadelerini kullandı. Fakat Tuncer Ustael, diğer tüm iddialar gibi Perihan Hanım'ın bu iddialarını da yalandı ve onu daha önce hiç görmediğini söyledi. Tuncer, o tarihlerde kapıcı olduğunu, programa katılan kadını ilk kez gördüğünü ve kendisine iftira atıldığını belirterek suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

PALU AİLESİ OLAYI' NEDİR: Palu ailesine damat olarak giren Tuncer Ustael hakkında çocuk istismarı, tecavüz, işkence gibi vahim iddialar var. İddiaya göre; damat Tuncer’in katılması ile aile kendisini kabusun içinde buldu. Baba Harun’un 4, anne Havva’nın 1 evi vardı. Kendini ‘Cinci Hoca’ diye tanıtan Tuncer’in gözü evlerdeydi. Aile fertlerini müridi yapan Tuncer’e sadece Meryem’in kocası Ahmet ve baba Harun inanmıyordu.

BACANAĞINI ÖLDÜRTTÜ: Tuncer, karısının kardeşi İsa’yı bacanağı Ahmet’i vurmaya ikna etti. İsa, “Kardeşimi satıyordu” diyerek Ahmet’i öldürdü. Aile, Meryem’i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. Baba Harun “Ben vurdum” diyerek suçu üstlendi. Silahta İsa’nın parmak izi olmasına rağmen baba Harun 6 yıl 8 ay hapis aldı. Ahmet ölüp, baba hapse girince meydan Tuncer’e kaldı. Meryem ve çocukları Tuncer’in evinde kalmaya başladı. Tuncer, cin bahanesi ile çocuklara inanılmaz işkenceler uyguluyor, ailede istediği kişiyi istediği zaman ceza için aç bırakıyordu.

HİÇ CEZA VERİLMEDİ: Recep “Bunları eniştem Tuncer ve dayım İsa yaptı” dedi. Çocuk yurda yerleştirildi ama enişteye de dayıya da ceza verilmedi. Temmuz 2008’de Tuncer’in oğlu Enes kaçtı. Yarım saat sonra aile karakola çağırıldı. Hep olduğu gibi müridi oldukları Tuncer’i savunan aile “Çocuğu maskeli kişiler kaçırdı” diye ifade verdi. Cinayetler ve tecavüzlerle suçlanan ve hiçbirinden ceza almayan Tuncer Ustael, başka suçtan arandığı için 25 Aralık’ta program sırasında gözaltına alınıp hapse atıldı. 5 gün yatıp çıkan Tuncer Ustael halen programa çıkmaya devam ediyor.


Yorumlar