Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Müge Anlı'da kan donduran cinayet! Öldürdüğü kadının cesedini parçaladıktan sonra...

Müge Anlı'da bir haftadır işlenen Feride Ercan konusu, bugün aydınlandı. 20 Ocak'tan bu yana kayıp olan kadının sosyal medyadan tanıştığı ve aşık olduğu Hikmet Yalçınkaya tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Stüdyoya 2 kez konuk olan ve oldukça sakin görünen Hikmet Yalçınkaya'nın Feride Ercan'a yaptıkları ise kan dondurdu.

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2019 11:08

Müge Anlı'da bir haftadır işlenen Feride Ercan konusu, bugün aydınlandı. 20 Ocak'tan bu yana kayıp olan kadının sosyal medyadan tanıştığı ve aşık olduğu Hikmet Yalçınkaya tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Stüdyoya 2 kez konuk olan ve oldukça sakin görünen Hikmet Yalçınkaya'nın Feride Ercan'a yaptıkları ise kan dondurdu. Elektrikli testere ile küçük parçalara ayırdıktan sonra sobada yaktığını itiraf eden Hikmet Yalçınkaya, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.

20 Ocak'tan bu yana kayıp olan Feride Ercan cinayetindeki sır perdesi aralandı. Bir haftadır Müge Anlı'da işlenen konunun arkasından çıkan isim ise Hikmet Yalçınkaya oldu.

55 yaşındaki Feride Ercan'ın korkunç cinayeti kan dondurdu. Oldukça sakin tavırlarıyla dikkat çeken Hikmet Yalçınkaya, cinayeti kendisinin işlemediğini, konuyla ilgisi olmadığı savunmuştu.

Ancak yaşanan sıcak bir gelişmeyle Hikmet Yalçınkaya, Ankara'ya giderek emniyete teslim oldu. Cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eden Hikmek Yalçınkaya'nın ifadesinin alınması sürüyor.

KAN DONDURAN CİNAYET

Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan ile birlikte arabaya binmiş ve bir yolculuğa çıkmıştı. Bu esnada Yalçınkaya'nın ifadesine göre, Ercan kendisini tehdit etti ve çocuklarıyla tehdit etti.

Bu tehditlerin ardından sinirlerine hakim olamayan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'a yumruk atarak bayıltmış. Ardından evine götürerek onu saklamak istemiş fakat evinin garajına soktuğunda Ercan'ın öldüğünü anlamış.

Müge Anlı'nın anlatırken bugüne kadar gördüğüm en korkunç cinayet diyerek anlattığı kan donduran kısım ise buradan sonrası. Hikmet Yalçınkaya ceset ile başbaşa kalınca panikleyip cesetten kurtulmak istedi.

Bu sırada Hikmet Yalçınkaya'nın gözüne garajda duran elektrikli testere çarptı... 

Bu testerenin yardımıyla Feride Ercan'ı küçük parçalara ayıran Hikmet Yalçınkaya, ardından 55 yaşındaki kadını sobada yaktı.

Cinayetten geriye hiçbir delil kalmaması için yaşlı kadını kül olana kadar 6 saat boyunca yakan cani Hikmet Yalçınkaya ardından sobayı da götürüp çöpe attı.

Müge Anlı'nın korkunç Feride Ercan cinayetini stüdyoda açıklamasının ardından, yakınları ve izleyiciler büyük bir yıkım yaşadı.Cinayetin işlendiği evden canlı yayın yapan Müge Anlı'nın ekibi, olayı en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Ardından Feride Ercan'ın yakınları, stüdyoda oldukça duygusal anlar yaşadı. Müge Anlı yaşlı çifti teselli etmek için dakikalarca uğraştı.






Yorumlar