Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Metrobüste mide bulandıran olay! Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz...

Metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın yolcu, yanında ayakta duran bir erke yolcunun davranışlarından rahatsız olup adamla arasına çantasını koydu. Bir süre sonra çantasını çeken kadın adamın cinsel organının dışarıda ve pantolonun ön kısmının ıslak olduğunu fark etti. Kadının tepki göstermesi üzerine kaçmaya çalışan F.Ö. adlı şahıs çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 09:41

Metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın yolcu, yanında ayakta duran bir erke yolcunun davranışlarından rahatsız olup adamla arasına çantasını koydu. Bir süre sonra çantasını çeken kadın adamın cinsel organının dışarıda ve pantolonun ön kısmının ıslak olduğunu fark etti. Kadının tepki göstermesi üzerine kaçmaya çalışan F.Ö. adlı şahıs çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi. O anlar ise tacize uğrayan kadın tarafından kameraya kaydedildi.





Dün saat 17.00 sıralarında metrobüsle Avcılar yönünde giden bir kadın oturduğu koltuğun yanında ayakta duran adamdan rahatsız oldu ve çantasını adamla kendisi arsına koydu. Durumun metrobüsün kalabalık olmasından kaynaklandığını düşünen ancak bir süre sonra temasın kasıtlı olduğunu fark edin kadın çantasını kaldırdığında adamın fermuarının açık, cinsel organın dışarıda ve pantolonunun ıslak olduğunu gördü.

Duruma teki gösteren kadın, adama vurarak yanından uzaklaştırdı. Metrobüsteki diğer yolcuların desteği ile kaçması engellenen ve adının F.Ö. olduğu öğrenilen şahıs araçtan indirildi. Kaçması engellenen şahıs daha sonra olay yerine gelen polislere teslim edildi.  Gözaltına alınarak karakola götürülen tacizcinin üzerindeki pantolondan örnek alınması istendi. Dün akşam gözaltında tutulacak olan tacizci bugün mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. 

Tacize uğrayan kadın ise bir yandan tacizciye tepki gösterirken bir yandan da cep telefonu ile yaşananları kaydetti. Tacizciye tepki göstere kadın sakin olmasını isteyen yolculara ve ‘ben bir şey yapmadım diyen tacizciye, “Sakin olmayacağım. Böyle şerefsizler rahat rahat metrobüslere binip kadınları taciz edemeyecekler. Ben susmayacağım sen utanacaksın” diyerek tepki gösterdi.

'GÖZÜMÜ KAPATARAK UYUYOR NUMARASI YAPTIM'

İsmini vermek istemeyen ve tacize uğradığını belirten kadın Oda TV’ye konuştu.

Metrobüste girişte oturduğunu belirterek, tacizcinin ayakta dibine kadar geldiğini belirtti. Önce kendisine temas ettiğini anlatan kadın, metrobüsün, adamın bu kadar yakın durmasını gerektirecek kadar da kalabalık olmadığını aktardı.

Bir süre sonra adamdan şüphelenen kadın, uyuyor numarası yaptı. “Gözümü kapatarak uyuyor numarası yaptım. Etek giymiştim bu yüzden fotoğraf çekmeye çalıştı. Yakınlığını hissedince gözümü açtım ve telefonunda fotoğraf galerisinde olduğunu gördüm” diyen kadın, tacizcinin daha sonra cinsel organını dışarı çıkararak elbisesine boşaldığını aktardı.

Bu andan sonra bağırarak tacizciyi ittirdiğini belirten kadın, diğer yolcuların da tacizciyi gördüğünü belirtti. “Metrobüsü durdurduktan sonra aşağı indik ve diğer yolcularla birlikte yakaladık” diyen kadın, karakola giderek şikayetçi oldu.

Tacizcinin ise gözaltında olduğunu belirten kadının elbiseleri de incelenmek üzere alındı.


Yorumlar