Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Kocası ve görümcesini katletmişti! Kan donduran detaylar ...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde kocası Hacı Kılıç ve kocasının ablası Fadik Kılıç öldüren kadının hastanedeki tedavisi sürüyor. Otopsi işlemlerinde Hacı Kılıç'ın 12 bıçak darbesiyle, Fadik Kılıç'ın ise 20 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Hacı Kılıç'ın öldürüldükten sonra boynunun kesilmek istendiği de belirlendi.

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2019 21:05

İlçeye bağlı Sarıkaya köyünde kocası Hacı Kılıç (47) ve kocasının ablası Fadik Kılıç'ı (59) bıçakla öldürdükten sonra ilaç içerek intihara teşebbüs eden Keklik Kılıç (31) Yıldızeli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Keklik Kılıç'ın jandarma gözetimi altındaki tedavisi sürüyor.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden Hacı Kılıç ve ablası Fadik Kılıç'ın otopsi işlemleri tamamlandı. Hacı Kılıç'ın 12 bıçak darbesiyle, Fadik Kılıç'ın ise 20 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Hacı Kılıç'ın öldürüldükten sonra boynunun kesilmek istendiği de belirlendi.

3 ÇOCUKLARI VARDI

Otopsi işlemleri tamamlanan ve yakınlarına teslim edilen cenazeler yarın Yıldızeli ilçesi Sarıkaya köyünde toprağa verilecek. 

Çiftin 3 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Yıldızeli ilçesi Sarıkaya köyünde dün psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Keklik Kılıç, tartıştığı kocasını ahırda, görümcesini ise evin mutfağında bıçaklayarak öldürmüştü. 


Yorumlar