Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Katledilen Hira ve Elasu Akşeker'in anneleri konuştu

Antalya'nın Aksu ilçesinde kızları Hira (3) ve Elasu Akşeker'i (5) silahla vurarak öldürdükten sonra intihar eden katil baba Göksel Akşeker'in (40) cenazeleri memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi. Acılı anne, Çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim 2 gül gibi yavrularım öldü gitti."

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2017 16:52

Minik kurbanların annesi konuştu: Yavrularımı elbirliğiyle öldürdüler!



Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside iki küçük kızın başlarına tek kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. İlk olarak babanın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Daha sonra ise çocukların cenazeleri anne Şura Akkök Akşeker'e verildi.

Anne Akşeker, eşinin kapalı cezaevinden firar ettikten sonra, yaklaşık 2,5 ay önce kendisini tuzağa düşürerek silahla vurduğunu söyledi. Babanın "Çocuklarımı görmek istiyorum" diyerek çağırdığını ifade eden Akşeker, "Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı. Sonra çocuklarımı kaçırdı. Bu adam 2 aydır Antalya'da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu" dedi.

ANNESİ OĞLUNUN NE TÜR İNSAN OLDUĞUNU BİLDİĞİ HALDE...

"Ben bu adamın uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu söylememe rağmen hiçbir şey yapılmadı" diye isyan eden acılı anne Şura Akkök Akşeker, "Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde kendi adına ev kiralayarak oturttu. Çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim 2 gül gibi yavrularım öldü gitti."

BABA VE ÇOCUKLAR AYRI AYRI TOPRAĞA VERİLECEKLER

Baba ve çocuklarının Kahramanmaraş'ta ayrı ayrı toprağa verilecekleri öğrenildi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde, baba Göksel Akşeker, 3 yaşındaki kızı Hira ile 5 yaşındaki kızı Elasu'yu silahla öldürdükten sonra kendisini de vurarak intihar etti. Katil baba Akşeker'in, geçen 30 Ağustos'ta ise eşi Şura Akkök Akşeker'i Konyaaltı ilçesi Liman mahalllesinde tabancayla vurup, yaraladığı, öldüğünü düşünerek de olay yerinden kaçtığı ve o günden bu yana firari olduğu belirlenmişti.

KENDİNİ MEHDİ İLAN EDİP İNTİHAR ŞOV YAPMIŞ

Katil baba Göksel Akşeker'in, 2 yıl önce de 13 katlı apartmanın 11'inci katındaki dairenin penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. İntihar girişimi sırasında çeşitli yerlerini bıçakla keserek, kendisini yaralayan ve 'Mehdi' olduğunu ileri süren Akşeker'in 6 saat sonra polisin çabasıyla pencereden indirildiği öğrenildi.


Yorumlar