Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Kan donduran olay! Annesini yaraladı, intihar etti...

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan ve bipolar hastası olduğu iddia edilen S.C. isimli Türk mühendis, tornavidayla annesini yaraladıktan sonra bileklerini keserek intihar etti.

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2018 17:24

Forum USA'in haberine göre: Olay Florida’nın Lutz şehrinde Türk ailenin evinde geçtiğimiz hafta salı günü gece 02.00 sularında yaşandı.

Ruh halindeki aşırı değişiklikler olarak tanımlanan bipolar hastalığına yakalanan S. C. , eşi ve 6-11 yaşındaki iki oğluyla birlikte Türkiye’den gelen anne ve babasıyla evde oturuyordu. İddiaya göre uzun zamandır ilaçlarını almayan Türk bilgisayar mühendisi 31 yaşındaki S. C. annesiyle tartıştı. Sakinleşmeyen S. C. , annesi 67 yaşındaki emekli öğretmen H. C.’yi tornavidayla göğsünden yaralandı.

Hillsborough Bölgesi Şerif Ofisi’nden alınan bilgilere göre S. C.’nin eşi E. C. acil durum hattı 911’i aradı ve iki çocuğunu güvenli olması için başka bir odaya sakladı. Bu sırada S. C. de kendisini banyoya kilitledi ve ihtihar etmekle tehdit etti. Olay yerine giden SWAT timi yaklaşık iki saat S. C. ‘yi ikna etmeye çalıştı. Ardından gaz bombasıyla içeri giren SWAT timi şahsı etkisiz hale getirdi.

ANNE KURTULDU

 Anne ve oğul tedavileri için St. Joseph’s Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi tamamlanan anne H. C. taburcu edildi. Hastane yönetimi S. C.’nin daha fazla kalmasını istedi ancak Florida yasalarına göre mahkeme kararı olmadan kimse zorla hastanede tutulamıyor. Annesi şikayetçi olmadığı için S. C. serbest bırakıldı. İddiaya göre olay yaşandıktan sonra S. C. annesi H. C.’den özür diledi. Oğlunun durumunu bilen anne affetti.

TEKNEDE CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞILDI

Yine iddiaya göre S. C. geçtiğimiz pazar günü tekneyle dolaşmak için evden ayrıdı. Eşinden haber alamayan E. C. yat limanını arayıp çalışanlardan yardım istedi. Yapılan kontroller sonucunda S. C.’nin teknede cansız bedeniyle karşılaşıldı.Bileklerini keserek intihar ettiği anlaşılan S. C. ‘nin cenazesi Güney Tampa Müslüman mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Superhabertv




Yorumlar