Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Kadıköy'de silahlı kavga: 2 yaralı

İstanbul Kadıköy'de bir eğlence mekanında tartışma çıktı. İki grup arasındaki tartışma bir anda silahlı kavgaya döndü. Olayda biri silahla vurularak iki kişi yaralandı. Şüpheliler olay yerinden otomobille kaçarken polis olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu.

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2018 03:12

Kadıköy'de bir eğlence mekanında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bir kişi silahla vurularak bir kişi de  yaralandı. Olaya karışan şüpheliler otomobille kaçtı. 

Olay, Misak-ı Milli Sokak'ta saat 02:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda silahlar konuştu. Bir kişi silahla vurularak yaralanırken bir kişi de çıkan kavgada aldığı darbelerle yaralandı. 

Yaralı taksiyle hastaneye kaldırıldı

Silahla vurularak yaralanan bir kişi olay yerinden geçen bir taksi ile Haydarpaşa Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çıkan kavgada darp eidlerek yaralanan bir kişi de Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Şüpheliler kaçtı

Bir kişiyi silahla vuran şüpheliler olay yerinden bindikleri bir otomobille kaçtıkları öğrenilirken polis kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Çıkan olayın ardından çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alındı. Polis yaptığı çalışmada çok sayıda boş kovan buldu. Soruşturma sürüyor. 


Yorumlar