Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Hatalı sollama yapan sürcünün ölümden kıl payı kurtuluşu kamerada ! video izle

Hatalı sollama yapan sürcünün ölümden kıl payı kurtuluşu kamerada ! Beylikdüzü’nde hatalı sollama yapan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, akaryakıt istasyonunun reklam tabelalarına çarparak durabildi. Bu sırada kaldırımda yürüyen vatandaşı ölüm adeta teğet geçerken, kaza ve sonrasında yaşanan inanılmaz kurtuluş kameralara yansıdı.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 18:11

Hatalı sollama yapan sürcünün ölümden kıl payı kurtuluşu kamerada ! 

Olay, E-5 Beylikdüzü-Avcılar istikameti Haramidere yan yol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E-5'te seyir halinde ilerleyen 34 GB 9631 plakalı aracın sürücüsü Hakan A., önündeki tırı hatalı bir şekilde sollamak isterken, daralan yolu fark edemeyerek yol üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun reklam tabelalarına vurdu.

Bu sırada kaldırımda yürüyen bir vatandaş aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar araçlarda bulunanlara yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Hakan A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, önlem amacıyla Beylikdüzü Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Beylikdüzü-Avcılar istikameti yan yolda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

Öte yandan kaza anı, yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.  


Yorumlar