Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Hasan Bilgili'nin sahibi olduğu utanç kliniği! Meslektaşını önce dövdü, sonra tecavüz etti

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Bilgili, sahibi olduğu klinikte bayıltana kadar dövdüğü meslektaşı Ç.B.’ye tecavüz etti. Hasan Bilgili’nin ortağı ve arkadaşı olan bir jinekolog genç kadını konuşmaması için uyardı.

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2019 13:53

Ankara Üniversitesi veterinerlik fakültesi Öğretim Üyesi Prof. dr. Hasan Bilgili, 3 Nisan akşamı sahibi olduğu veterinerlik kliniğine gitti. Klinikte nöbetçi hekim olarak bulunan 23 yaşındaki Ç.B., Hasan Bilgili’nin içki içme teklifini reddetti. Öfkelenen adam, Ç.B.’ye zorla içki içirmeye çalışıp taciz etmeye başladı. Sonra da saçlarından tutup başını defalarca yere vurduğu genç kıza tecavüz etti.

JİNEKOLOG DA BASKI YAPTI

Videoyu Oynat

Bayılan Ç.B. gözlerini bir başka odada açtığında karşısında Hasan Bilgili’nin ortağı S.D.’yi buldu. Ç.B.’yi şikayetçi olmaması için uyaran S.D. bu sırada kızını arayan Ç.B.’nin annesine “Kızınız ameliyatta” dedi. Bilgili, fenalaşan Ç.B.’yi otomobille arkadaşı olan jinekoloğa götürdü. Jinekolog da Ç.B.’ye şikayetçi olmaması için baskı yaptı. nihayet evine giden Ç.B. annesinin de desteğiyle şikayetçi oldu.

DAHA ÖNCE DE SUÇLANMIŞ

Muayenede Ç.B.’nin darbedildiği ve cinsel saldırıya uğradığı raporlarla belgelendi. Gözaltına alınan Hasan Bilgili tutuklandı. Bilgili hakkında 3 yıl önce de taciz soruşturması başlatıldığı ancak üzerinin örtüldüğü ortaya çıktı.


Yorumlar