Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Ecrin bebek hakkında şoke eden gelişmeler!

Türkiye'yi sarsan Palu ailesinin bir benzeri Vezirköprü'de yaşanıyor. Ecrin bebeğin olduğu sanılan ceset bulunurken aile hakkında ortaya çıkanlar insanları şoke etti

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 00:42

Türkiye'yi sarsan Palu ailesinin bir benzeri Vezirköprü'de yaşanıyor. Ecrin bebeğin olduğu sanılan ceset bulunurken aile hakkında ortaya çıkanlar insanları şoke etti.Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1.5 yaşındaki Ecrin bebek yaklaşık 3 hafta önce evinin önünden bir anda kayboldu. Minik bebeğin kaybolmasıyla birlikte yoğun arama çalışmaları da başladı. Vezirköprü'de 1.5 yaşındaki Ecrin bebek olduğu sanılan bir cesedin bulunmasıyla soruşturma genişletilirken Ecrin'in ailesinin ilişki ağı insanları hayret içinde bıraktMüge Anlı'nın Atv'de yayınlanan programında aile ile ortaya çıkan gerçekler şöyle: Sevcan Kurnaz, 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük Cengiz Kurnaz ile evlendi. Cengiz Kurnaz, Sevcan, ablasının eşiydi. Yani Sevcan, eniştesi Cengiz ile kaçmış imam nikahıyla birlikte olmaya başlamıştı.İddiaya göre Sevcan, eniştesi Cengiz ile evliyken eşinin yeğeni Deniz Kurnaz ilişki yaşamaya başladı. Deniz'in kardeşi olan Özkan Deniz bu ilişkiyi Cengiz'e söyledi. Özkan'ın Cengiz'e bu durumu anlatmasından 10 gün sonra Cengiz kalp krizinden öldü. Cengiz Kurnaz öldüğünde Ecrin bebek 4 aylıktı. Sevcan Kurnaz, 7,5 ay önce ilk eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendi. Sevcan Kurnaz'ın bu evlilikten de 6,5 aylık hamile olduğu bildirildi. 

Ecrin bebeğin kaybolduğu gün iki kardeş Deniz ve Özkan arasındaki gerilim kavgaya dönüştü. Anne Sevda fenalaştı. Deniz, eşini hastaneye götürdü.Evde kalan babaanne Hacer ve amca Özkan, Ecrin Bebeği gören son kişiler oldu. İddiaya göre babaanne oğlu Özkan'a Ecrin'i kapı önüne bırakmasını söyledi. Özkan, bebeği her zaman oynadığı bahçeye bırakıp tarlaya ve ineklere bakmaya gittiğini iddia etti. 

Bu arada Ecrin'in bakımını yani altını değiştirme, yemeiğini yedirme gibi işleri Özkan Kurnaz'ın yaptığı ortaya çıktı. Özkan'ın çocuk kaybolduğunda çevresindeki insanlara "bebek boğulduysa bulunduğunda üstünde parmak izi çıkar mı?", "üstünde taciz bulguları olduğu anlaşılır mı?" tarzında sorular sorması şüpheleri arttırdıSavcılık, şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Özkan Kurnaz'ın cep telefon kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı. Burada Özkan'ın porno sitelerine girip "yeğen, yenge, kız kardeş" gibi kategorilerde aramalar yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca telefonda Özkan'ın minik bebeği ahıra götürüp elinde sigarayla birlikte poz verdirdiği anlaşıldı.Hastanede Ercin bebeğin kayıp haberini alan anne Sevda ile üvey baba Deniz'in eve gitmeden bir markete girip alışveriş yaptığının ortaya çıkması da kafa karıştırdı. 



Ecrin bebek aranırken babaanne Hacer ve üvey amca Özkan, Ecrin'i görünmeyen varlıkların, şeytanın götürebileceğini söyledi. 27 Mayıs günü günlerdir kayıp olan Ecrin'e ait olduğunu düşündükleri ayakkabı ve ceset parçalarını bulan orman işçileri, durumu jandarmaya bildirdi. Ayakkabı temizken kazağın paramparça olması bebeğin taşınarak o bölgeye getirilmiş olma ihtimalini yükselttiEcrin'e ait olduğu sanılan cesedin bulunmasından sonra Özkan bebeğin kurt saldırısı sonucu ölmüş olabileceğini söyledi. Soruşturma devam ediyor. Şu an otopsi sonucu bekleniyor


Yorumlar