Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Aracını park etmek isterken fren yerine gazı basıp 2 metre duvardan...

Adıyaman'da aracını park etmek isteyen bir sürücü bir anlık dalgınlıkla fren yerine gaza bastı. Aniden gaza basan sürücü araç ile beraber 2 metrelik duvardan aşağı düştü. İşte o görüntüler...

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2018 15:15

Adıyaman’da sitenin bahçesinde aracını park etmek isteyen sürücü fren yerine gaza basınca otomobil bahçe duvarından aşağı düştü. Yaşananlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Kaza, Adıyaman merkez Cumhuriyet Mahallesi Karadağ Mesire Alanı girişinde bulunan Çamlıca Konutlarında meydana geldi. 02 AAJ 044 plakalı otomobil sürücü Şeyma A. aracını park etmek istediği esnada fren yerine gaza basınca otomobil bahçe duvarından aşağı düştü. Yaklaşık 2 metrelik duvardan aşağı düşen otomobil park halindeki başka bir otomobilde hasar oluşturdu. Yaşanan bu kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kaza sonrası yaşanan komşuların telaşı kameralara yansıdı. Kazanın olduğu yerde herhangi bir kimsenin olmaması olası can kaybını önledi. 

Otomobilden yara almadan komşuları tarafından çıkartılan sürücünün heyecanlanmasından dolayı olay yerine ambulans çağrıldı. 

Kazayla ilgili sürdürülüyor. 


Yorumlar