Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Antalya'da babasının cesedini bulan çocuk sinir krizi geçirdi!

ANTALYA'da borçları olduğu öğrenilen kamyon sürücüsü Mustafa A. (46) telefonla ağabeyini arayıp, 'helallik' istedikten sonra pompalı tüfek ile intihar etti. Babasının cesedini bulan Ö.A. (11) sinir krizi geçirdi.

Abone ol
Abone ol 08 Mayıs 2019 18:28

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde borçları yüzünden bunalıma girdiği ileri sürülen şahıs, evde pompalı tüfeği göğsüne dayayarak intihar etti. O sırada evde bulunan 11 yaşındaki çocuk fenalık geçirdi.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 1

Kamyon şoförlüğü yapan evli ve 5 çocuk babası Mustafa Atçı (46), çevreye olan bir miktar borcu nedeniyle bunalıma girdi.Atçı, ağabeyini telefonla arayarak, “Çok borcum var, bu şekilde geçinemiyorum, intihar edeceğim” dedi.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 2

Mustafa Atçı, 11 yaşındaki oğlu yan odada uyuduğu esnada pompalı tüfekle göğsüne ateş etti.Ağabey ise kardeşinin bu sözleri üzerine durumu eşine bildirdi.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 4

Bir yemek fabrikasında çalışan Necla Atçı, evi kontrol etmesi için telefonla komşularını aradı.Zil sesine kapıyı açan çiftin çocukları Ö.A, komşularıyla evi kontrol ettiğinde babasını kanlar içinde yerde gördü.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 5

112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri Mustafa Atçı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Atçı’nın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 7

Yakınları tarafından kucakta evden çıkarılan Ö.A.’nın ise bir hayli bitkin olduğu görüldü.

Antalya'da babasının cesedini bulan küçük çocuk şok geçirdi - Sayfa 8


Etiketler mustafa a
Yorumlar