Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Acun Ilıcalı Murat Özdemir hakkında neler söyledi? İzle ( Murat Özdemir Papağan videosu izle)

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Murat Özdemir'in papağan ile yemekteyiz programında videosu gündeme yeniden geldi. Papağan'a işkence eden ve akıl hastanesine yatırılan Murat Özdemir'in papağan video izle. Murat Özdemir Papağan videosu çok konuşuldu. İşte Murat Özdemir Papağan hakkında tüm detaylar ve Murat Özdemir Papağan video izle. Acun Ilıcalı Murat Özdemir hakkında neler söyledi? İzle ( Murat Özdemir Papağan videosu izle)

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 10:09

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Murat Özdemir'in papağan ile yemekteyiz programında videosu gündeme yeniden geldi. Papağan'a işkence eden ve akıl hastanesine yatırılan Murat Özdemir'in papağan video izle. Murat Özdemir Papağan videosu çok konuşuldu. İşte Murat Özdemir Papağan hakkında tüm detaylar ve Murat Özdemir Papağan video izle.



Murat Özdemir Papağan video İzle





Murat Özdemir Papağan video İzle - Yemekteyiz



MasterChef Murat Özdemir papağan videosu izle. Paylaştığı papağana işkence videosu nedeniyle Ortaköy'deki evinde gözaltına alınan MasterChef yarışmasının eski yarışmacılaından Murat Özdemir serbest bırakıldı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Özdemir'in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı işkence görüntülerini dün gece paylaşması üzerine harekete geçti.

Ekipler, Murat Özdemir'i evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Kağıthane Devlet Hastanesine götürülen Özdemir, yeniden Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Özdemir, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özdemir, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı.

Savcılık, Özdemir'i akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti.

İŞTE MURAT ÖZDEMİR PAPAĞAN İŞKENCE VİDEOSU İZLE

İLK SÖZLERİ: İŞKENCE YAPMADIM, PARMAĞIMI ISIRDI

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Özdemir, gazetecilere "Papağana işkence yapmadım. Parmağımı ısırdı" dedi. 

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN PAPAĞANA İŞKENCE VİDEOSUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosuna ilişkin bir açıklama paylaştı. Toplumda infial uyandıran ve vicdanları derinden sarsan videoyu üzüntüyle izlediğini aktaran Pakdemirli, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ



Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önünde toplanan hayvanseverler, Özdemir'e tepki gösterdi.



Grup adına gazetecilere açıklamalarda bulunan hayvan hakları savunucusu ve sanatçı Ömür Gedik, Murat Özdemir için savcılık kararının beklendiğini söyledi.



Özdemir'in tutuklanmasını talep eden Gedik, "Ciddi anlamda hasta ruhlu ve tedavi olması gereken ve uzun bir süre bence dışarı çıkmaması gereken bir insan. Papağan içeride, az önce yanındaydım. Yanına biri girdiğinde bile o kadar korkmuş. Nasıl işkence gördüğünü tahmin edersiniz. Şimdi veteriner bekleniyor. Biz de hayvanseverler olarak en azından veterinerin gelip kuşun durumunun iyi olduğunun sabitlenmesini istiyoruz." dedi.

  Dernek olarak kuşu sahiplenmek için başvuru yaptıklarını belirten Ömür Gedik, papağanın Türkiye'ye sokulması yasak olan ve beslenmesine izin verilmeyen yabani bir tür olduğunu, bu nedenle de muhtemelen bakanlık himayesine alınacağını dile getirdi.



Özdemir'in sağlık kontrolü sonrası yeniden emniyet müdürlüğüne getirildiğinde "Acun, Acun" diye bağırdığını anlatan Gedik, şöyle konuştu:



"Çok yazık yani bu tip insanların meşhur olması, sonra meşhur olmak için bu tip işkencelerle gündeme gelmeye çalışması... Olan yine masumlara oluyor ve eşi ile kızı da tehlikede. Bu hayvancağız içeride çok korkmuş. Bir kedisi olduğunu öğrendik. O da kaçmış sanırım. Umarım evine gidip o kediye de aynı işkenceleri yapmaz. Çok üzücü, biz en azından burada bütün hayvanseverler olarak papağanın emin ellerde olmasından emin olmak için bekliyoruz. Ne diyebilirim ki inşallah adalet yerini bulur.



İşin bu raddeye getirilmemesi gerekiyordu. Bu adamın akıl sağlığının yerinde olmadığı açıkça ortada. Yani ya bir hayvana yapacaktı ya bir çocuğa, kadına yapacaktı. Maalesef hep hayvanlarla başlıyorlar, en yakındakilerle başlıyorlar. Bu zavallı papağan içeride bir kafesin içinde ciddi anlamda işkence görmüş. Öyle bir bağırıyor ki insanın içi acıyor. Zaten video da izlenecek gibi değildi. Çok üzücü."

 

Papağana işkence videosu yayımlayan MasterChef yarışması Murat Özdemir'e tepki yağdı

MasterChef yarışmasının eski yarışmacılaından Murat Özdemir, sosyal medyada paylaştığı papağana işkence videosu nedeniyle Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı.

PAPAĞANA İŞKENCE VİDEOSU-İZLE

Hayvana işkenceye aralarında aralarında Acun Ilıcalı, Ezgi Mola, Ömür Gedik, Haluk Levent, ve Murat Boz gibi ünlülerin bulunduğu birçok isim tepki gösterdi ve Murat Özdemir'in cezalandırılmasını istedi. İşte o tepkilerden bazıları: 

ÖMÜR GEDİK

Özdemir'in gözaltına alınmasının ardından Gedik, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek basın mensuplarına açıklama yaptı. Özdemir'in tutuklanmasını talep eden Gedik, "Ciddi anlamda hasta ruhlu ve tedavi olması gereken ve uzun bir süre bence dışarı çıkmaması gereken bir insan. Papağan içeride, az önce yanındaydım. Yanına biri girdiğinde bile o kadar korkmuş. Nasıl işkence gördüğünü tahmin edersiniz. Şimdi veteriner bekleniyor. Biz de hayvanseverler olarak en azından veterinerin gelip kuşun durumunun iyi olduğunun sabitlenmesini istiyoruz" dedi.

ACUN ILICALI

Acun Ilıcalı

"Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT

"Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağana talip olduk. Alacağımızı umuyoruz.

Maalesef ayağı da kırılmış. Az sonra Hayvan Hakları Derneği Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana...

Olsun kurtulsun da...

Son durum; papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğü’ne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak. Takipçisiyiz!"

EZGİ MOLA

"Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler."

IŞIN KARACA



Ve Ruh hastasının evinden hayvancağızı canlı kurtarıldı. Şükürler olsun.

Ama bu olay cezasız kalmamalı

MEHMET ASLANTUĞ

"Bir hayvana bunu yapmakla insana işkence etmek arasında ne fark var? Murat Özdemir'in insan öldürmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Bu ruh hastasının tedavi altına alınması için daha ne yapması gerekiyor?"

MURAT BOZ

"Hayvanlara işkence eden, eziyet eden bazı insan görünümlü mahluklara verilecek cezalar caydırıcı olmadıkça bu zulüm devam edecek gibi duruyor. Bu işKenceleri bir insana yaptıklarında ne ceza alınıyorsa, aynısını hayvanlara yaptıklarında da almalılar."

HADİSE

İnsan ya da havyvan fark etmez bir canlıya işkence ve şiddet uygulayan cani ve sapıktır! Bu durum asla cezasız kalamaz.

ONUR ÖZDEMİR

"Murat Özdemir denen varlığa biri dur desin, yargı önünde cezalandırılıp, en kısa sürede tedavi ettirilmeli."

ALİŞAN

"Murat Özdemir denen ruh hastası derhal tımarhaneye... Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın inşallah amin."

YAVUZ SEÇKİN

Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın.

REYHAN KARACA



Bu Allahtan korkmaz iblis orta malının peşini bırakmayın! Aşağılık herifin yapışın gırtlağına ! Bunu yanına bırakırsak yazıklar olsun bize!!! Yakalayıp serbest bırakmayın

EMRE KINAY



Bu zavallı hastayı aldınız-kiiii başka bir programda zaten sinyallerini vermişken o sinyaller reyting kokunca aldınız masterchef adında dünyanın en iyi mutfak showlarından birine koydunuz...(gerçekten hiç ihtiyacınız yok buna zaten en iyi sizsiniz buna gerek yok)

Adam haftalarca “ben hastayım” diye bir bağırmadığı kaldı. (ben programın da sadık izleyicisiyim. Kaydedip izliyorum)

Ama gerçek Chefler delirene kadar reyting uğruna tuttunuz

O (muhtemelen) şizofren hastası adamı.

Paye verdiniz, birden elinden oyuncaklarını ve dikkat çektiği her şeyi alınca saldırganlaştı...

Çünkü dikkat çekebileceği her şeyi elinden aldınız. O da sizin canınızı nasıl sıkacağını bilemediğinden başka canlıların canını yakarak dikkat çekmeye çalıştı.

Çünkü hasta. Acilen tedavi edilmesi gerek yoksa serbest kalırsa “insan” canına da kastedebilir. Ve buna sebep olan hiç kimse “biz böyle olacağını düşünemezdik” diyemez...

Yaniii; Daha çok izlenmek uğruna yapılacak şeylerde daha özenli davranmalısınız ki bugün bir garip papağan yarın bir çocuk, öbür gün başka biri zarar görmesin...

Hastalığın tedavi yeri ekran değil hastanelerdir...

( bu mesaji bu hasta vatandaşa küfreden ve hapse atılmasını isteyen meyda “ünlüsü” arkadaşlarıma da yazıyorum.

Biraz etraflı ve derin düşünmek zarar getirmez...)

Sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence videosu ile kan donduran, bir televizyon programının eski yarışmacısı Murat Özdemir, gözaltına alındı. Aralarında Acun Ilıcalı, Ezgi Mola, Ömür Gedik, Haluk Levent, ve Murat Boz gibi ünlülerin bulunduğu birçok isim Özdemir'e tepki göstererek cezalandırılmasını istedi. Instagram Özdemir'ın hesabına erişimi engelledi.

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR

Türkiye onu TV8’de yayınlanan MasterChef programı ile tanıdı. Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir'in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergilemişti.

MasterChef Murat adıyla televizyon ekranlarında tanınan Murat Özdemir’in bir papağana şiddet uyguladığı videoya Acun Ilıcalı’dan tepki geldi. Ilıcalı “Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum. Yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum.” dedi.


Yorumlar