Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

20'nci katta yaşananların sırrı çözülüyor!

Üniversite öğrencisi Şule Çet’in 20 Mayıs’ta Çankaya’da lüks bir plazanın 20’nci katından düşerek ölmesinin ardından başlatılan soruşturma derinleştirildi.

Abone ol
Abone ol 20 Haziran 2018 10:09

Olay sırasında Çet ile birlikte ofiste bulunan ve gözaltına alınıp ifadelerinin ardından serbest bırakılan Ç.A. ve B.Y., Çet’in aile avukatının itirazı sonrası 14 Haziran’da yeniden gözaltına alındı. Savcılıkta 6 saat boyunca sorgulanan 2 şüpheli sevk edildikleri nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla yeniden serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLERDEN ÇELİŞKİLİ İFADELER

Hürriyet'in haberine göre: Şüpheliler hakkında “taksirle ölüme neden olma”nın yanı sıra “hürriyetten alıkoyma, cebir, şiddet ile tehdit” suçlarından da soruşturma yürütülüyor. Çet’in ölüm nedenin incelenmesi için de 3 kişilik bilirkişi heyeti görevlendirildi. Çet’in telefonu ise incelenmek üzere Siber Suçlar polisine gönderildi.

Çet’in öldüğü sırada plazadaki ofiste Ç.A.’nın dışında B.A.’nın da bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheliler Ç.A. ile B.A.’nın ifadeleri arasında çelişkiler bulunduğu öne sürülüyor. B.A. ve Ç.A.’nın da olay sırasında neden ayrı odalarda bulunduklarına ilişkin net bir açıklama getiremedikleri öğrenildi.


Yorumlar