Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 03 Haziran 2019 00:56

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

İlişkilerde, haftanın ilk üç günü kritik geçebilir. Evlilik dışı bir ilişkiniz varsa, başınız belaya girebilir. Sağlık konusunda bu hafta ateşinizin yükselebileceği bir hafta olabilir. Bu süre zarfında gözlerinizde viral enfeksiyon veya iltihaplanma yaşayabilirsiniz.

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta ortalama düzeyde bir hafta olacaktır. Özel bir şirkette veya devlet dairesinde çalışıyorsanız, bu süre zarfında iş yükünüz daha ağır olacaktır. Bu hafta boyunca küçük bir yolculuğa çıkmanız muhtemeldir ve bu gezinin sonucunda paradan asla tasarruf edemeyebilirsiniz. 

Ailenizle ilgili konularda, bu hafta biraz stresli geçebilir. Mülkiyet ile ilgili konularda da endişeli hissedebilirsiniz. Öğrenciler çalışmalarına ilgili olamayabilirler. Eğer kolejdeyseniz, müfredat dışı etkinliklerde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu haftanın son iki günü size fayda sağlayacaktır. Evlilikle ilgili düzenlemeler için küçük bir seyahat yapmanız gerekebilir. Bu haftanın orta günleri evli çiftler için olumlu olabilir ve siz de bundan büyük zevk alabileceksiniz. 

Boğa Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta lehinize işleyecektir. Sağlığınız ve zindeliğiniz için bu haftanın size harika bir zaman sunma olasılığı yüksektir ve formda, sağlıklı kalabilirsiniz. Ailenize ve sosyal yaşamınıza saygı gösterme ihtimaliniz yüksek. Aile üyelerinizle ilişkiniz müreffeh olabilir.

İşletmeniz için birçok masrafın ortaya çıkma olasılığı vardır, ancak kârınız da daha yüksek olacaktır. Bu süre zarfında bazı yeni girişimlerde bulunma ihtimaliniz gerçekten yüksek. Çalışanlar için, bu hafta çok olumlu olabilir. Bu hafta boyunca çalışanlar için terfi şansı bile var. Mali konularda herhangi bir sorunla karşılaşmayabilirsiniz, ancak beklenmeyen bazı masraflar çıkabilir. 

Ailenizle birlikte bir seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizle sorunlardan kaçınmak için evlilik hayatınıza iyi bakmanız tavsiye edilir. Bu haftanın son günlerinde, seyahatinizde bir miktar sıkıntı yaşanma olasılığı vardır. Önemli bir işiniz varsa, bu haftanın başlangıcı sizin için olumlu olacaktır. 

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta zihinsel ve fiziksel sağlığınız için size birçok iniş çıkış sağlayabilir. Zindeliğinize daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İlişkiniz için bu hafta size yardımcı olabilir. Sevdiğinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, çözülebilir. Aileniz ve çocuğunuz için bu hafta olumlu geçecektir. Aile üyelerinizle harika bir zaman geçirip çocuğunuza yardım edebileceksiniz. 

Bu dönemde kariyeriniz için bir rollercoaster yolculuğu yapmış gibi olacaksınız.

Önemli bir toplantıya katılabilirsiniz ancak işinizden detaylı bir şekilde haberdar olmanız önerilir. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, normalden daha dikkatli olmalısınız. Borsaya düşkünseniz, kapsamlı araştırma yapmanız gerekebilir. 

Zenginlik ve mülkle ilgili konularınız için bu hafta mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Öğrenciler için bu hafta gerçekten olumlu geçebilir, yeni şeyler öğrenmek için meraklı olabilirler. Evli çiftler için bu hafta, karışık sonuçlar verebilir. Yaşam partnerinizle ilgili herhangi bir sorun varsa, lehinize çözülebilir. Bu süre zarfında kişisel ilişkiniz güçlenebilir ve bu hafta eşinizle romantik bir zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç  Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız ve zindeliğiniz için bu haftanın ilk beş günü size hiç yakışmayabilir. Bu süre zarfında gözleriniz, sinir sisteminiz vs. ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İş yerinde verimliliğiniz de düşebilir. Bu haftanın son iki günü sağlık ve kondisyonunuzda artış gösterecektir. 

Çalışanların işleri için karışık sonuçlar elde etmesi olasıdır. İşletmeniz için bu haftanın ilk iki günü temkinli olmanızı gerektirebilir. Bunun dışında işinizde ilerleme yaşanabilir. Mali meseleleriniz için, bu haftanın ilk ve son iki günü boyunca gelirinizde bir artışa şahit olabilirsiniz. Aile konularında da, bu haftanın ilk ve son iki günü size büyük mutluluklar sağlayabilir. Gayrimenkul meseleleriniz için, bu haftanın ilk beş günü gerçekten olumlu sonuçlar verebilir. 

Öğrenciler bu haftaki çalışmaları ile pek ilgilenmeyeceklerini hissedebilirler, ancak bu haftanın son iki günü çalışmalarına yoğunlaşabilirler. Evli çiftler için bu haftanın iki günü size biraz altın zaman verebilir. Evlilik hayatınız için heyecanlı hissedersiniz. Evlenmek isteyen insanlar da bu haftayı lehine kullanacaklardır.

Aslan Burcu3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın sonu, başarı ve başarısızlığın bir kombinasyonundan oluşacaktır. Çalışanların iş yerlerinde önemli sorunlarla karşılaşma ihtimali, haftanın başında sonuna göre daha yüksektir.

İşletmelerde, belirlenen kârın yüksek olması sonucunda yüzler gülecek ve sonraki çabalar çoğunlukla işleri büyütmeye yönelik olacaktır. Bu hafta arkadaşlarınız için, biriktirdiğiniz parayı harcama ihtimaliniz var. Aile üyeleri ve sağlık, hafta boyunca sizin için makul derecede iyi olacak. 

Öğrenciler, kendi grupları ile dışarı çıkma planları yapacaklar. İlişkiler açısından hafta, evli çiftler için uyumlu olduğunu kanıtlayacak. Ancak, çocuklarla küçük anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Büyük aile üyelerinden ise iyi haberler alabilirsiniz. 

Başak Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk iki ve son iki günü sağlığınız harika olacaktır. Benlik saygınız ve ahlakınız artacaktır ve gerçekten iyi çalışabilirsiniz. Bu haftanın geri kalanında elleriniz, omuzlarınız, kulaklarınız ve gözlerinizle ilgili sorunlarınız olabilir. 

Çalışanlar için, bu haftanın ilk ve son iki günü temkinli olmayı gerektirebilir. İşinizde zarara uğrayabilirsiniz. Günün geri kalanında, işiniz için birçok fırsat bulabilirsiniz. İş adamları da işlerinde ilerleme kaydedebilir. Bu haftanın ilk beş günü boyunca totalde, gelirinizde bir artışa şahit olabilirsiniz. 

Bu süre zarfında, aile yaşamınız da sizin için çok faydalı işler yaşanacaktır. Ailenizle birlikte inanılmaz kaliteli zaman geçirme ihtimaliniz yüksek. Bu haftanın ilk ve son iki günü servetiniz ve mülkünüzle ilgili meseleleriniz için elverişli olabilir. Öğrenciler bu süre içinde oldukça konsantre olabilirler. Evlilik hayatınız için bu haftanın üç günü olumlu olabilir. 

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca, hayatınızın her yönüne dikkat etmeniz gerekebilir. Bu haftanın başlangıcı sizi desteklemeyebilir, ancak sonlarına doğru durum düzelebilir ve sizin için olumlu sonuçlar doğabilir. 

Eşinizle olan ilişkinizde bazı yanlış anlamalar yaşanabilir. İşinizde de gecikmeler olabilir. Sezgisel hislerinizi takip etmeniz tavsiye edilir. Bu hafta boyunca sağlığınız için bazı inişler ve çıkışlar olacaktır. Herhangi bir legal olmayan iş yapmaktan hoşlanıyorsanız, bu süre zarfında bazı mücadele ve meselelerle yüzleşmeniz gerekebilir. 

Aile üyeleriniz için yeni şeyler satın alma olasılığınız çok yüksektir, bu da onları çok mutlu edecektir. Kişisel hayatınızda olaylar bu hafta lehinize gelişebilir. Öğrenciler, çalışmalarına uygun bir şekilde konsantre olabilir ve kariyerleri için plan yapabilirler. Bir öğrenci olarak, bu dönemde önemli kararlar almanız gerekir. Kariyerinizi bu hafta boyunca planlamak için bir uzmana danışmanız önerilir. 

Akrep Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için karışık sonuçlarla dolu olabilir. Sağlığınıza daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Zaten herhangi bir hastalığınız, sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa veya yaşlı bir kişiyseniz, sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğinin bilincindesinizdir. Ancak önemli olan sağlıklıyken dikkat etmek!

Ailenizle ilgili konularda, bu hafta size büyük destek sağlayacaklar. Mesleki yaşamınızda aile üyelerinizden inanılmaz destekler alma ihtimaliniz yüksek. Finansmanla ilgili konularınızda bu hafta sizin için ortalama bir rapor sunulacaktır. Bu süre zarfında işinizde biraz dengesizlik hissedebilir ve bazı iniş-çıkışlara tanık olabilirsiniz.

Çalışanlar, rutinlerinin bozulduğunu hissedebilir ve bu da patronlarla olan ilişkilerini etkileyebilir. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz. Bu süre zarfında seyahat etmeniz gerekiyorsa, komplikasyon olasılığı yüksektir. Bu hafta seyahat etmekten kaçınmanız önerilir. Bu süre zarfında zihninizi sakin tutmanız ve saldırganlığınızı kontrol etmeniz önerilir. 

Yay Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için harika geçecektir. Sağlığınız ve zindeliğiniz için aktif kalabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmekle daha çok ilgilenirsiniz ve düşünce süreciniz de değişebilir. Bu süre zarfında daha anlayışlı olabilirsiniz. Sağlığınız güçlenebilir. Geçmişte herhangi bir hastalığınız varsa sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. 

Bu hafta boyunca sevdiklerinizden olumlu yanıt almanız muhtemeldir. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız bu hafta şaşırtıcı bir şekilde vize işleriniz hallolabilir. Kariyerinizde bu hafta karışık sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. 

Çalışanların büyük bir büyüme göstermesi ve itibarlarında bir artışa tanık olması muhtemeldir. Bir işadamı olarak, kar marjınızın artma olasılığı vardır ve herhangi bir finansal kısıtlama ile karşılaşmazsınız. 

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız ve zindeliğiniz için, bu haftanın ilk ve son iki günü sizin lehinize olabilir. Verimliliğiniz artabilir ve çalışmalarınızda da başarılı olmanız muhtemeldir. Günün geri kalanında, böbrek ve kanla ilgili sorunlar yaşama ihtimalin yüksek. Buna ek olarak, bu süre zarfında diyabet veya tansiyonla ilgili sorunlar da yaşayabilirsiniz. 

Çalışanların bu haftanın başında ve sonunda büyük fırsatlar elde etmesi olasıdır, özellikle işadamları için bu haftanın son iki günü olumlu olacaktır. Bu haftanın ilk beş günü boyunca, herhangi bir karar almadan önce iki kez düşünmeniz önerilir. Finansmanla ilgili meseleleriniz için, bu sürenin son iki günü boyunca temkinli olmanız gerekir. 

Toplumunuzda büyük bir itibar ve saygı kazanabilirsiniz. Zenginlik ve mülkünüz için, bu haftanın ilk beş günü çok iyi karlar elde edebilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda öğrencilerin lehine olacak ve başarıya ulaşmaları çok muhtemeldir. Evlenmek isteyen insanlar bu haftanın ilk ve son iki gününü kendi lehlerine kullanabilirle

Kova Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için genel olarak mükemmel bir hafta olacaktır. Zihinsel huzurunuz için bazı sorunlar hissedebilirsiniz, ancak mali ve sosyal olarak, bu hafta sizin için harika geçecektir. Bu süre zarfında finansal sorunlarınızın çözülmesi muhtemeldir. Geçmişte herhangi bir finansal programa para yatırdıysanız, bu parayı şansınıza bu dönemde geri alabilirsiniz. 

Kariyerinizde, yeni bir iş arıyorsanız, bu süre zarfında daha iyi fırsatlar bulabileceksiniz. Bu süre zarfında terfi veya transfer şansınız bile var. Aile ortamınız harika olacaktır ve ailenize yeni bir üye eklenebilir. Aile üyeleriniz size şaşırtıcı şekilde destek olabilir. 

Çocuğunuzun eğitimi için mantıklı kararlar alabilirsiniz. Aile üyelerinizle olan ilişkiniz güçlenebilir. Bu süre zarfında eski ilişkiniz yeniden canlanabilir. Hükümet veya mahkeme ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, çözümleri bulabileceksiniz. Bu süre zarfında şirketinizi büyütmede başarılı bir ivme elde edebilirsiniz. 

Balık  Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk ve son iki günü boyunca sağlığınız için olumlu bir hafta geçirebilirsiniz. Fiziksel rekabete katılmanız ve kazanmanız muhtemeldir. Günün geri kalanında, mide ya da karaciğerle ilgili sorunlar yaşanma olasılığı vardır. Sonuç olarak verimliliğiniz de düşebilir. 

Çalışanların, bu haftanın ilk ve son iki günü boyunca çalışma arkadaşlarından dikkatli olmaları gerekir. Bu günlerde, işletmeler büyük ilerleme kaydedebilirler. Geliriniz bu haftanın son iki gününde artabilir. Bu süre zarfında bir filme, restorana veya bir partiye gitmeyi planlayabilirsiniz.

Bu haftanın ilk beş günü ailenizde biraz endişe ve stres yaşanabilir. Arkadaşlarınızın sizi desteklemesi muhtemeldir. Öğrenciler bu haftanın ilk günlerini sıkıcı bulmasalar da sonrasında büyük bir rahatlık onları bekliyor olacaktır.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar