Anasayfa /  Foto Galeri

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları İlişkilerde, haftanın ilk üç günü kritik geçebilir. Evlilik dışı bir ilişkiniz varsa, başınız belaya girebilir. Sağlık konusunda bu hafta ateşinizin yükselebileceği bir hafta olabilir. Bu süre zarfında gözlerinizde viral enfeksiyon veya iltihaplanma yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta ortalama düzeyde bir hafta olacaktır. Özel bir şirkette veya devlet dairesinde çalışıyorsanız, bu süre zarfında iş yükünüz daha ağır olacaktır. Bu hafta boyunca küçük bir yolculuğa çıkmanız muhtemeldir ve bu gezinin sonucunda paradan asla tasarruf edemeyebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda, bu hafta biraz stresli geçebilir. Mülkiyet ile ilgili konularda da endişeli hissedebilirsiniz. Öğrenciler çalışmalarına ilgili olamayabilirler. Eğer kolejdeyseniz, müfredat dışı etkinliklerde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu haftanın son iki günü size fayda sağlayacaktır. Evlilikle ilgili düzenlemeler için küçük bir seyahat yapmanız gerekebilir. Bu haftanın orta günleri evli çiftler için olumlu olabilir ve siz de bundan büyük zevk alabileceksiniz.

3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 3 Haziran - 9 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta lehinize işleyecektir. Sağlığınız ve zindeliğiniz için bu haftanın size harika bir zaman sunma olasılığı yüksektir ve formda, sağlıklı kalabilirsiniz. Ailenize ve sosyal yaşamınıza saygı gösterme ihtimaliniz yüksek. Aile üyelerinizle ilişkiniz müreffeh olabilir. İşletmeniz için birçok masrafın ortaya çıkma olasılığı vardır, ancak kârınız da daha yüksek olacaktır. Bu süre zarfında bazı yeni girişimlerde bulunma ihtimaliniz gerçekten yüksek. Çalışanlar için, bu hafta çok olumlu olabilir. Bu hafta boyunca çalışanlar için terfi şansı bile var. Mali konularda herhangi bir sorunla karşılaşmayabilirsiniz, ancak beklenmeyen bazı masraflar çıkabilir. Ailenizle birlikte bir seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizle sorunlardan kaçınmak için evlilik hayatınıza iyi bakmanız tavsiye edilir. Bu haftanın son günlerinde, seyahatinizde bir miktar sıkıntı yaşanma olasılığı vardır. Önemli bir işiniz varsa, bu haftanın başlangıcı sizin için olumlu olacaktır.