Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

3 Belediye Memur alımı yapacak! Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu

3 belediye kamu personeli ve memur alımı ilanı kapsamında toplam 6 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2020 11:28

3 belediye kamu personeli ve memur alımı ilanı kapsamında toplam 6 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

4 Nisan 2020 tarihli resmi gazete ile birlikte 3 belediye kamu personeli ve memur alımı ilanı yayınladı.

Yayınlanan ilana göre 3 ilçe belediyesi toplamda 6 memur alacak. Alımlar lise, önlisans ve lisans düzeyinde gerçekleşecek. Peki, 3 belediye başkanlığı tarafından yayınlanan memur ve kamu personeli alımında hangi kadrolar bulunuyor? Bu kadrolareın öğrenim düzeyi ve sayısı nelerdir? İşte tüm detaylar...

ÇİÇEKPINAR BELEDİYESİ 4 MEMUR ALIMI

Isparta iline bağlı Çiçek Pınar Belediyesi, 2 itfaiye eri, 1 memur ve 1 sağlık teknikeri alımı gerçekleştirecek. İtfaiye eri alımı için başvuru yapacak olan adayların, lise mezunu olması, en az B sınıfı ehliyete sahip olması ve KPSS sınavına girmiş ve P94 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekiyor.

Çiçek Pınar Belediyesi 1 memur alımı için başvru yapacak adaylarında lise mezunu olması, KPSS sınavına girmiş ve KPSS P94 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekiyor.

1 sağlık teknikeri alımı için başvuru yapacak olan adayların ise, İlk ve  Acil Yardım Bölümü önlisans bölümlerinden mezun olması, en az B sınıfı ehliyet sahibi olması ve KPSS P93 puan türünden en az 80 puan almış olması gerekiyor.

GÜLAĞAÇ BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI

Aksaray İline bağlı Gülağaç Belediyesi 1 harita teknikeri alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvuru yapacak olan adayların, Harita Teknikerliği veya Harita ve Kadastro Ön Lisans programından mezun olması, P93 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

ALAY BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI

Niğde İline bağlı, Alay Belediyesi yayınladığı kamu personeli ve memur alımı ilanı ile toplamda 1 arkeolog alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Arkeolog alımı için başvuru yapacak olan adayların, Arkeoloji bölümünden mezun olması ve en az B sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. Yine başvuru yapacak olan adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURU YERİ VE TARİHLERİ

Gülağaç belediyesi harita teknikeri alımı için başvuru yapacak olan adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 15.05.2020 tarihinden 19.05.2020 Salı günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabilecekler.

Çiçekpınar Belediyesi 4 memur alımı için başvuru yapacak olan adaylar başvurularını, 04.05.2020 tarihinden 08.05.2020 tarihi mesai bitimine kadar, Çiçekpınar Belediyesine şahsen, iadeli taahhütlü posta yolu ile Çiçekpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne veya belediye internet sitesine başvurularını yapabilir.

Alay Belediyesi 1 memur alımı için başvuru yapacak olan adaylar başvurularını, 04.05.2020 tarihinden 08.05.2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar gerçekleştirebilecekler.

 

 

Yorumlar