Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

3 banka personel alımı yapacak

Türkiye genelinde özel bankalara farklı kadrolarda istihdamlar yapılacak. Buna göre İş Bankası, Burgan Bank ve şeker Bankasının Türkiye genelindeki şubelerine bankacı personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 29 Temmuz 2020 00:02

Şekerbank, Türkiye İş Bankası ve Burgan Bank çok sayıda banka personel alımı yapacak.

Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni bir İlana göre Şekerbank en az lise mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapacak. Şişli Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün yayınladığı 00005603871 numaralı ilan detaylarına göre adayların eğitim şartında en az lise mezunu olmaları, ofis programlarına hakim olmaları, İstanbul ilinde ikamet etmeleri, bankanın dinamik yapısı içerisinde yer alarak Genel Müdürlük ve İstanbul şubelerinin kadrolarında destek görevlisi olarak görev yapabilmeleri gerekmektedir. İş Bankası'nın büro memur alımları engelli statüsünde olacak. Engelli görevlisi alımlara yönelik olarak bu kadroda 2 kişilik istihdam sağlanacaktır.

 

İŞBANK BANKACI ALIMI;

Türkiye İş Bankası'nın Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 27 Temmuz 2020 tarihli 00005607126 numaralı ilanına göre iki kişilik Büro Memur alımı yapılacaktır. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları mülakat tarihi itibariyle 20 yaşını doldurmamış olmaları kamu haklarından mahrum olmamaları herhangi bir kurum ve kuruluşta karşı herhangi bir zorunlu hizmeti bulunmaması gerekmektedir bu kadroda da adaylar engelli stadüde görevlendirileceklerdir. Başvuru yapan adaylar iş gücü İstem formunu İş Bankası'na imzalatmaları ve teslim etmeleri gerekmektedir.

 

BURGAN BANK 14 KADRODA BANKACI ALIMI;

Türkiye genelinde bankacı alım ilanlarından bir tanesi de Burgan Bank'a yapılacak. Destek Hizmet görevlisi, Dijital Banking Customer Representavite, Dijital müşteri temsilcisi, Yurt içi satış uzmanı, Bilgi güvenliği uzmanı, Müşteri deneyimi birim yöneticisi, proje yönetici, yazılım uzmanı ve genel başvuru kadrolarında alım gerçekleşecek. İstihdamlar İstanbul ilinde olacak.

Genel Başvuru yapacak adayların başvurularında kurumda açık kadro oluşması halinde değerlendirilmek üzere iletişime geçilmesi için başvuru alınacak. Adayların genel başvuru ilanına başvuru yaparken çalışmak istedikleri il ve ilçeyi belirtmeyi ardından ön yazı ile başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Burgan Bank ilanına erişmek için https://bit.ly/3hLj80Z link üzerinden başvuruları tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar