Anasayfa /  Foto Galeri

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 122 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç 21 Mart - 20 Nisan Bu hafta hayatınızda büyük bir değişiklik olmadan geçebilir. Kalbiniz, karnınız veya bel ağrınızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Siz de kendinizde halsizlik hissedebilirsiniz. Kötü sağlık nedenleri ile işlerinizi ertelemeniz gerekebilir. Profesyoneller bu haftayı gerçekten umut verici bulabilirler. İş adamları bu dönemde planlamalarını gerçekleştirebilecek ve rakiplerini geri planda bırakabilecekler. Bu süre zarfında miras kalan evinizi dekore edebilirsiniz. Mahkemeyle ilgili hususlar varsa lehinize çözülebilir. Aile hayatında, gerçekten şaşırtıcı derecede etkileşimler görülebilir. Evlilik hayatında da büyük bir özveri ve sevgiye şahit olacaksınız. Ailenizle ilgili konularda aktif rol alabilmeniz ihtimali kuvvetli. Genel olarak, bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir.

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa 21 Nis - 21 Mayıs Aşkınız ve ilişkileriniz için bu hafta ortalama düzeyde geçebilir. Bu hafta eşinizle birlikte bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı vardır, bu nedenle pratik olmanız gerekir. Bu süre zarfında enfeksiyon riskine karşı, sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bu hafta boyunca yaralanma olasılığı da yüksektir. Devlet çalışanları yapacakları küçük hatalarının, askıya alınmalarına veya ihraç edilmelerine yol açabileceğinden, işlerine daha fazla özen göstermelidirler. Ailenizle ilgili konularda, bu hafta çok iyi sonuçlar doğabilir. Siz ve eşiniz bu haftayı gerçekten olumlu bulabilirsiniz. Çocuklarınız yurtdışında yaşıyorsa, onlar için endişeli hissedebilirsiniz. Yüksek veya yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, bu hafta size yardımcı olabilir. Bu hafta öğrenciler için faydalı geçecektir, bu nedenle en verimli şekilde yararlanmaları gerekir. Şu anda küçük bir pikniğe veya geziye gidebilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta yüzlerini güldüren bir hafta olabilir.