Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Mayıs 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Mayıs 2019 Çarşamba burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte29 Mayıs 2019 Çarşamba Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 03:23

29 Mayıs 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 29 Mayıs 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Mayıs 2019 Çarşamba Günü Burç yorumlarında neler var 

29 Mayıs 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün başarı ile tanışacaksınız, “ben buralara kendi tırnaklarımla kazıyarak geldim” diyeceğiniz günler sizin için başlayabilir. Yeni bir girişimde bulunup bilim ve sanat öğrencisi de olabilirsiniz. Ancak derin bilgileriniz ve yeteneğiniz sayesinde, öğrencilik sizin için kolay bir hal alacaktır. Normalden daha fazla çalışmaya karar verebilir ve bu yöndeki duruşunuzu hiç bozmayabilirsiniz. Özetle sizi verimli bir gün bekliyor.

29 Mayıs 2019 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iki yolunuz var; başkalarını etkilemek veya başkalarını etkilemek! Düşüncelerinizi karşı tarafa geçirmenin başka yolu yok. Eğer bir şey edinmeye karar vermişseniz, baştaki aksiliklere göğüs germeniz gerekecektir ancak sonunda başarabileceğinizi unutmayın. Yaptığınız her şeyin bir sebebi ve sonucu olacaktır. Günün ikinci yarısında daha rahatlamış ve samimi bir tavırla yolunuza devam edebilirsiniz. Bu durum beklenmedik kazançlarla yüzünüzü güldürebilir.

29 Mayıs 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Dini, kültürel veya entelektüel arayışlar gün boyunca sizi meşgul edecektir. Zorunlu olarak bazı sosyal etkinliklere de katılmanız gerekebilir. Yardım organizasyonlarında yüklü masraflarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sorumluluğun altında kalkabilecek gücü kendinizi bulacaksınız. Bugün iş anlaşmaları yapmak için harika bir gün sizi bekliyor olacaktır. Risk almaktan korkmamanız gereken bir gün olacaktır.



29 Mayıs 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Birkaç olağandışı durumla, alışılmadık bir şekilde başa çıkmak için kendinizi hazırlamalısınız. Muhtemelen öğleden sonra psikoloji dersi alacaksınız ama okuldan değil sokaktan! Zor bir hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz ancak yaşayacaklarınız size güzel bir hayat dersi verebilir. Herhangi bir karar almadan önce, artılarını ve eksilerini zihninizde tartmayı unutmayın. Düşünerek karar verdiğiniz sürece sorunlar peşinizi bırakacaktır.



29 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün öfkenizi kontrol altında tutmanız gerekiyor. Değişken ruh halleri, özellikle sabahları sizi avucunun içine alabilir. Bugün birçok sorunla karşılaşabilirsiniz ve bu da gerginliğinizi arttırmaya sebep olabilir. Ancak mantıklı ve sakin kafayla çözüm ararsanız, birkaç gün içerisinde sorunlarınızdan temelli kurtulabilirsiniz. İkili ilişkilerde inatlaşmaya gitmeden sakin bir dille tartışmaları hafifletmeye çalışmanızı öneririz.



29 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün öfkenizi kontrol altında tutmanız gerekiyor. Değişken ruh halleri, özellikle sabahları sizi avucunun içine alabilir. Bugün birçok sorunla karşılaşabilirsiniz ve bu da gerginliğinizi arttırmaya sebep olabilir. Ancak mantıklı ve sakin kafayla çözüm ararsanız, birkaç gün içerisinde sorunlarınızdan temelli kurtulabilirsiniz. İkili ilişkilerde inatlaşmaya gitmeden sakin bir dille tartışmaları hafifletmeye çalışmanızı öneririz.v

29 Mayıs 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları 

Bugün sıkıldığınız monotonluktan uzaklaşmak ve işlerinize bir ara vermek isteyeceksiniz. Bu mola size tahmin ettiğinizden daha iyi gelecektir. Hayata ve işlerinize yoğunlaşmanıza ve deneyimlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Bugün kişisel ilişkinizde memnuniyet ve mutluluk bulacaksınız. Ancak akşam sevdiğiniz birinin konuşmalarından veya davranışlarında zarar görme ihtimaliniz var. 

29 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Arada bir hayatın tadını çıkarmak ve kendinizi şımartmak, sizin en doğal hakkınız! Bugün kendinize ayırdığınız bir gün olabilir. Eşiniz eşlik ederse bir anda tüm deneyime, romantik bir dokunuş katılır. İşe gelince, insanlar size gereken zamanda yardım ellerini uzatıyorlar. Çalışmalarınızda ilerlememeniz için herhangi bir dış etken yok. Eğer bir sorun yaşarsanız kendinizden kaynaklandığını bilmeniz gerekir.



29 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ne yaparsanız yapın, beklenenden çok daha fazla sonuç alacaksınız. Övgüye layık bir durum yaşarsanız, beklediğinizden çok daha fazlası ile karşılaşacaksınız. Ancak yergiye layık bir durum yaşarsanız da bedeli düşündüğünüzden fazla olabilir. Bugün dikkatinizi işinize odaklamanız gerekiyor. Ayın son iki gününü parasız geçirmek istemiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

29 Mayıs 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başarılı bir yaşamdan sorumlu olan tüm faktörler sizi tercih ediyorlar! Olumlu tutum, sebat, zaman yönetimi, güçlü ve destekleyici davranışlar… Tüm bu durumlar sizde olmak istiyorlar ancak siz sırayla kabul edin. Bununla birlikte iş yerinde durumların önemini ve ciddiyetini fark ediyorsunuz ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için meslektaşlarınızı yanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Ailenize vakit ayırmaya çalışın, sevdiklerinizin ne kadar mutlu olduğunuzu fark edeceksiniz.

29 Mayıs 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Hayal dünyasında yaşamayın! Bugün kendinizi Alice harikalar diyarında bulacaksınız. Gerçekçi olmayan hayallerin peşinden gitmeyin, aksi halde işlerin istediğiniz doğrultuda ilerlemediğini görünce çok üzülebilirsiniz. Sahip olduklarınızla mutlu olun. İş yerinde, çalışma arkadaşlarınızın, çabalarınızı destekleyeceğinden dolayı, derin sulara sorunsuz bir şekilde yelken açabilirsiniz. Yeter ki mantığınızı rafa kaldırmayın.

29 Mayıs 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Gün boyunca ufak tefek tartışmalarla uğraşabilirsiniz. Bu sorunları çözdükten sonra bile, etkilerinden kurtulmak için en az bir haftaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalışma alanınızda ilerleme kaydetmek istiyorsanız,  ruh hali değişimlerinize karşı bir set çekmeniz gerekmektedir. Günün ilerleyen saatlerinde endişelerinizin azaldığını ve her şeyin zamanla yoluna girdiğini fark edeceksiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



27 Mayıs – 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar