Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Mart 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Mart 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 29 Mart 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 28 Mart 2019 23:18

29 Mart 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 29 Mart 2019 Cuma Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Mart 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

29 Mart 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi tam anlamıyla özgür hissediyorsunuz. Aklınızdan çocukken yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmak geçiyor. Bisiklete binmek, komşu çocukları ile oynamak bunlardan bazıları. Bugün aile gezisi için oldukça uygun bir gün. Gideceğiniz yerde kumlara ya da çimlere uzanıp gelecek için hayaller kurabilirsiniz.



29 Mart 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizi telaşlı bir gün bekliyor. Çok fazla zaman aşımı, hatta küçük molalar bile ümit etmeyin. Neyse ki sıkı tempoda çalışmaya alışıksınız ve iş bitiminde kendinizi çok huzurlu hissedeceksiniz. Kısa zamanda çok iş bitirme durumu sadece mesleki hayatınızda kalmıyor, özel hayatınıza da net bir şekilde yansıyor.



29 Mart 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizi iş rakipleriniz, satışlarda ve anlaşmalarda zorlayabilir. Tüm ilişkilerde olduğu gibi iş ilişkilerinde de iki sihirli kelime mevcuttur: dikkat ve endişe. Bu ikiliye göre davrandığınız sürece iş rekabetinden korkmayın. Ayrıca  hayatınıza değişik bir şekilde aşk girebilir. Önce düşman gibi görüp sinir olabilirsiniz sonrasında ise küllerinden aşk doğabilir.



29 Mart 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Mutluluğu doğrudan parada aramayan insanlardansınız. Bugün mutlu olmak için bir yardım kuruluşuna bağışta bulunabilirsiniz. İş cephesinde ise yeni ve cesur adımlar atmak yerine, kendi rutininizde ilerlemenizi tavsiye ederiz. Finansal anlamda yüzünüzü güldürecek bir gün olabilir.



29 Mart 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ofiste daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gerekecek. Bir karar vermeden önce alternatiflerinizi dikkatlice ölçmeniz gerekir. Özel hayatınızda ise partnerinizle küçük çatışmalar sizi bekliyor olabilir. Alttan alması gereken taraf sizsiniz. Bu ufak sıkıntılar geçince eğlenceli aktivilere katılıp ortamı yumuşatmanızı tavsiye ederiz.



29 Mart 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün dinlenmenin zamanı değil, işinizi bitirene kadar ayakta kalmanız gerekebilir. Odak noktanızı sabitleyip, yakın geçmişte ulaştığınız başarı seviyesini tekrar elde etmek için düzenli çalışmanız gerekecektir. Aile ve arkadaş çevrenizden aldığınız destek, bu başarının temel taşlarıdır. Bunu da aklınızın bir kenarında bulundurmanızı tavsiye ederiz.

29 Mart 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tutkulu olan herşey bugün resmen etrafınızı sardı. Hayatınızdaki yeni romantik aşk filminin her anını dolu dolu yaşayabilirsiniz. Öyle bir an gelecek ki sanki Romeo, Juliet’ini bulmuş gibi olacak. Senden fazlaca beklentileri olabilir. Ayrıca kendinize çeki düzen vermek ve görünümünüze dikkat etmek isteyebilirsiniz.



29 Mart 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kendinizi bir kavşakta, hangi yola sapsam diye düşünürken bulabilirsiniz. Bunlar, kişisel yaşamınız ile ilgili önemli kararlar. Bu ikilemleri, iş hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Size tavsiyemiz aceleci kararlar vermekten kaçının. En uygun zamanda, en doğru yola sapmanızı dileriz.



29 Mart 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün işler çok yoğun. Nasıl yetiştireceğim diye düşünürken aklınıza parlak ama etik olmayan fikirler gelebilir. İstenen sonuçları kısa yoldan elde etmek için bu yollara başvurmak isteyebilirsiniz. Bugün varlığınız işyerinde, ‘ben burdayım’ dedirtecek. Öyle ya da böyle, bir şekilde bugünün hakkından geleceksiniz.

29 Mart 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Marka ve lüks eşyalara ciddi miktarda paralar harcadığınız için pişmanlık duyuyorsunuz. Ama üzülmeyin banka hesabınızda bir miktar nakit akışı sizi rahatlatacak. Ama unutmayın böyle şans herzaman denk gelmeyebilir. Size önerimiz cömertçe harcama dürtünüz geldiği zaman, iki kere düşünmeniz.

29 Mart 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hoş olmayan durumlarla karşılaşma ihtimalinizin olmadığı, normal bir gün sizi bekliyor olabilir. Günün en yüksek noktası, sıradan görevlerin size baktığı anlar olacaktır. Zaten sizi zorlamayan, alışık olduğunuz işler bunlar. Bugün rutinliğin keyfini çıkarın. Koşturmacasız, sakin, tertemiz sıradan bir gün!

29 Mart 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün üzerinize bir korku musallat olabilir. Enerjinizin düşük olduğu günlerde, böyle hissetmeniz normaldir. Enerjinizi ve odağınızı başka şeylere döndürmenizi tavsiye ederiz. Aşık balıklar, partnerleri ile beraber güzel zamanlar geçirebilirler. Mesela sinema ya da konser olabilir. Aşıklar için mutluluk; nerede olduğu ile değil, yanında kim olduğu ile ilintilidir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar