Anasayfa /  Ekonomi

28 Mayıs güncel zam sonrası LPG, motorin ve benzin fiyatları ne kadar?

28 Mayıs Cumartesi günü itibariyle benzin fiyatı zam ve indirim haberleri araç sahiplerinin gündeminde geliyor. İstasyon duraklarına gidilmeden önce dünya piyasasına yön veren petrol olarak tanımlanan brent petrolün piyasadaki durumu sonrası akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları son durum merak ediliyor.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2022 10:17

Akaryakıt benzin fiyatları ile ilgili yaşanan gelişmeler dünya piyasasını etkiliyor. Motorin ve benzin indirim- zam haberleri başta olmak üzere güncel rakamlar merak ediliyor. Bayram tatili için seyahat eden vatandaşlar istasyon duraklarına girmeden önce Mayıs 2022 İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatına zam mı geldi, 1 litre benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorusuna yanıt arıyor. İşte benzin fiyatları son durum...

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI GÜNCEL
Güncel akaryakıt pompa fiyatları gösteriyor ki; İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,43 TL benzin litre fiyatı ise ortalama 24,31 TL'den satılıyor. LPG litre fiyatı ise 11,62 TL seviyesinde satışa sunuluyor.

 BENZİN VE MOTORİNE YENİ ZAM GELİYOR
Bu gece yarısından itibaren benzin ve motorin fiyatları için zam gündeme geldi. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre benzine 0,70 TL, motorine 0,97 TL yeni zam gelmesi bekleniyor.

İSTANBUL BENZİN, MOTORİN, LPG FİYATLARI 28 MAYIS
İstanbul'da benzin litre fiyatı 24,32 TL

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,45 TL

ANKARA BENZİN, MOTORİN, LPG FİYATLARI 28 MAYIS
Ankara'da benzin litre fiyatı 24,42 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 23,54 TL

İZMİR BENZİN, MOTORİN, LPG FİYATLARI 28 MAYIS
İzmir'de benzin litre fiyatı 24,42 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 23,56 TL

Yorumlar