Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

28 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Mayıs 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 28 Mayıs 2019 Salı Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2019 22:46

28 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Mayıs 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 28 Mayıs 2019 Salı Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Mayıs 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

28 Mayıs 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün karşılaşacağınız bir olay sonrasında şaşkına dönebilirsiniz. Bu olaydan ya çok büyük dersler çıkaracaksınız ya da etrafınız bir anda fantastik bir havaya bürünecek. Öğleden sonra bu merakınız muhtemelen giderilecektir. Sonuçları bir deprem etkisi oluşturmasa da hayatınızda sağlam bir değişime yol açabilir. Ayrıca iş yerinde son tüketim tarihi bitmek üzere olan işleriniz birikiyor! İnsanlarla iletişim ve iş sürdürebilirlik kolay değildir, bu konu üzerinde daha çok durmanızı tavsiye ederiz.

28 Mayıs 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün arkadaşlarınız veya ortaklarınızın hayal kırıklığı yaşamalarında payınız olabilir. Haksız yere ve bencilce büründüğünüz “ben bilirim” havasının kimseye yararı olmadığı gibi herkese zararı bile dokunabilir. Onların öfkelerini görmezden gelirseniz, ilişkiniz, içinden çıkılmaz bir hal alır. Size önerimiz, maddi kazanımlardan daha çok etrafınızdaki insanların sorunları ile ilgilenmenizdir. Ancak böylelikle uzun vadede sağlam işlere imza atabilirsiniz.

28 Mayıs 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ailenizle birlikle seyahat etme arzunuz bugün bir ivme kazanacak ve programı hazırlamaya başlayacaksınız. Unutmayın ki bu gezinin rehberi sizsiniz. Tüm bilgileri önceden edinin ve geziyi eğlenceli olduğu kadar kültürel bir hale getirin. Aynı zamanda ayırdığınız bütçeniz, düşündüğünüzden daha az maliyetli bir gezi olduğu için, size çok rahat yetecektir. Aileniz ile beraberi cebiniz dolu bir şekilde, istediğinizi yapabileceğiniz harika bir gezi sizi bekliyor olacaktır.



28 Mayıs 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işinize öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu toplayıp, size verilen görevleri hızlı bir şekilde bitirmenizi öneririz. Bugün iş için gayretiniz oldukça yüksek olacaktır. Akşam yeni arkadaş grubunuzla dışarı çıkabilirsiniz, bu durum sizde gün boyunca strese yol açabilir. Ancak bugün sizin için, hem iş yerinizin hem de sosyal çevrenizin keyif verdiği günler başlayacaktır.



28 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tüm zorluklara ve engellere, aslanlar gibi göğüs gerebilirsiniz. Nihai hedeflerinize ulaşmak için gereken iç enerjiyi sağlayabilirsiniz. Ticarette öncekilerden daha güçlü rakiplerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu durum sizi daha hırslı hale getirecektir. Ancak özel hayatınızda durumlar bu kadar güzel olmayabilir. Özel hayatınızda ne ileri ne geri! Sabit bir düzen oluşturma peşine düştünüz, partnerinizi ihmal etmemeye dikkat edin.v



28 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

İletişim gücünüzün ve kreatif bakış açınızın ufka değdiği noktadasınız! Bugün kendinizin bile inanamayacağı işlere imza atabilirsiniz. İçinizdeki bu kabiliyetin dışarı çıkması için, insanların baskısından kurtulduğunuz bir ortam bekliyormuşsunuz. Etrafınızdakiler size söylemleriyle, her ne kadar destek olduklarını sansalar da, aslında üzerinizde tuhaf bir baskı oluşturuyorlardı. Bugün tam anlamıyla özgürce yeteneklerinizi sergileyeceğiniz bir gün olabilir.

28 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Arkadaşınız ile beraber yeni bir iş girişimde bulunabilirsiniz. Aslında ortaklık işlerine pek sıcak bakmıyorsunuz. Ancak bu iş için düşündüğünüz arkadaşınız, size oldukça fayda sağlayan biri olacaktır. Beraber sağlam bir ilk adım atabilirsiniz. Ortaklık işlerinde, iş tanımı net bir şekilde yapılır ve kazancın paylaşılması konusunda güven oluşur ise, herhangi bir sorun yaşanmayabilir.

28 Mayıs 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin için pek iç açıcı bir gün olmayabilir. Patronlarınızdan gerekli desteği alamadığınız gibi, bilakis anlaşmazlıkların yaşanacağı bir gün olabilir. Ayrıca meslektaşlarınızdan da gerekli desteği bulamayabilirsiniz. Sonuçta herkesin önceliği kendisidir. Siz kariyer kapılarını zorlayacağınız bir süre geçirseniz de o kapılar bir gün size açılacaktır. Gereken sabır ve inancı, vakti gelinceye kadar göstermenizi tavsiye ederiz.



28 Mayıs 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün hiç olmadığınız kadar güçlüsünüz. Etrafınızda gerçekleşen her olayda bir katkınız olacaktır. Kendinizi, her şeyin bir parçası gibi hissedeceksiniz. Ayrıca eşitsizlik, adaletsizlik sizin kırmızı çizginizdir. Bugün böyle bir olayla karşılaşırsanız hemen tepkinizi koyabilirsiniz. Bugün dünyayı fethetmeniz istense, onu bile yapabilecek güçte hissediyorsunuz kendinizi. Bugünden mümkün olan maksimum düzeyde faydalanmanızı tavsiye ederiz.

28 Mayıs 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Güven eksikliği, günün ilk yarısında sizi kızdırabilir. Bu eksiklik sizin, ekibinize duymadığınız güven de olabilir, patronunuzun, size duymadığı güven de! Tam zamanlı işe odaklı bir insan olarak, dışarıdan ekstra iş bulmaktan kendinizi alıkoyamayacaksınız. Ek işinizde herkes mutlu ve güvenilir bir şekilde çalıştığı için havanın nasıl karardığını bile anlamayacaksınız. Akşam akrabalarınız ile sosyalleşme ihtimaliniz çok yüksektir.

28 Mayıs 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Kendinizi gelecek ile ilgili planlarla kısıtlamak istemiyorsunuz! Bunun anlamı, geleceğe yatırım yapmak için gününüzü yaşamaktan vazgeçmek istemiyorsunuz. Aslında geleceğe yatırım fikri mantıklı geliyor ancak anı yaşamak kulağınıza daha hoş geliyor. Bugün elinize hiç beklemediğiniz bir fırsat geçebilir ve onu çok iyi bir şekilde değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Ayrıca bugün cömertlik konusundaki namınız tüm şirkete yayılacaktır.

28 Mayıs 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün planlarınızı yürürlüğe geçirmeye odaklanacaksınız. Aniden harcamalarınıza dikkat edebilirsiniz, hatta belki biraz cimriliğe bile kaçabilirsiniz. Aklınıza gelen olumsuz düşünceleri, sağa sola savurmaya çalışın. Odak noktanızı, milim şaşırmadan günü bitirebilirsiniz. Belirlediğiniz alt hedefleri tamamladıkça, kendinize güveniniz artacak ve çok daha başarılı günler sizi bekliyor olacaktır. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



27 Mayıs – 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar