Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

28 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Mart 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 28 Mart 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2019 22:47

28 Mart 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 28 Mart 2019 Perşembe Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Mart 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

28 Mart 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kariyer kararları ve para meseleleri bugün sizi meşgul edecek. Geri kalan az bir boş zamanınızı kendinizi rahatlatmak için kullanacaksınız. Eğlenceli bir gezi olabilir, adrenalin dolu bir aktivite olabilir. Aslında grup ile beraber yapmak istiyorsunuz bunları. Tabi grup üyelerini sizin seçmeniz şartıyla!



28 Mart 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yoğun bir tempo sizi bekliyor. Bütün gün çalışmalara dalacaksınız ve bundan hiç sıkılmayacaksınız. Size uyarımız sadece gereksiz riskler almamanız. Sizin işinizde özünüze sadık olunmalı, çok yenilikçiliğe açık bir sistem olmayabilir. Kısa sürede karşınıza çıkacak yeni zorluklara her zaman hazırlıklı olun.



28 Mart 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Övgü ve eleştiriye eşit derecede tepki göstermeniz gerekir. Bugün duygusal anlamda yoğunsunuz. İşyerinde takdir göreceksiniz ve bu sizi motive edecek. Meslektaşlarınız sizi alkışladıkça, bu hazdan besleneceksiniz. Size önerimiz eleştirilere de açık olmanız. 



28 Mart 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hayal aleminde dolaşmaya bayılıyorsunuz. Aslında biraz gerçek hayata dönmeniz size iyi gelecek. Manevi anlamda boşluklarınızı doldurmak istiyorsunuz. Buna odaklanın. Yaşadığınız her deneyimden bir ders çıkaracaksınız. Kendinizi nereden iyi hissettiğinizi elbet bulacaksınız.



28 Mart 2019 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Şanslı bir gün kapınızı çalıyor. Tüm çabalarınızda başarıyı elde edeceksiniz. Çok yaratıcı fikileriniz var. Toplantılarda birçok yeni fikirle katkıda bulunacaksınız. Hiç tereddüt etmeden aklınıza gelen düşüncelerinizi söyleyin. Konuşma tarzınızdaki özgüven bile yeter!



28 Mart 2019 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ‘yapılacaklar listesi’ oluşturmanız gerekiyor. Hatta not almak bile yetmeyebilir. Hedeflerinizi, acillik sırasına göre planlamanız gerekiyor. 24 saatin size yetmeyeceği bir güne hazır olun. Hatta derhal listenin en üst sırasındaki görevi yapmak için harekete geçin.

28 Mart 2019 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aşk, kapınızı çalıyor. Evlenme teklifi alma ihtimaliniz çok yüksek. Evden çıkarken ne olur ne olmaz şık giyinin. Süpriz bir plan gerçekleşir ise fotoğraflarda bakımsız gözükmek istemezsiniz. Uzun ve mutlu bir evlilik hayatı, tam da hayallerinizde ki gibi çok uzak değil.



28 Mart 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir yazar olsanız ilk kitabınızın adı “Arkadaş kazanma ve insanları etkileme yolları” olurdu. Bu iki konunun, teorik olmasa da pratik uzmanısınız. İş alanında bu yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Ayrıca yeni iş girişimi çabalarınız da çok takdir edilecek. Kısacası etrafınızdaki kişilerin sizden notlar çıkarması gereken bir hayatınız var.



28 Mart 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çok acil bir ihtiyacınız var; parti. Size ve arkadaşlarınıza çok iyi gelecek. Hemen küçük bir ev partisi düzenlemenizi öneririz. Yakın arkadaş grubunuzla kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ama böyle ani partilere çok iyi hazırlık yapamayabilirsiniz. Bir dahakine daha iyisini yaparsınız!

28 Mart 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Birkaç gündür aklınızda tek bir konu var; para. Genellikle paranın nasıl harcanması gerektiğini bilen birisiniz. Fakat bugün kendinizi bir tüketim çılgınlığı içinde bulabilirsiniz. Size önerimiz harcama yaparken, gözünüzün dönmemesi. Sonuçta sonradan pişman olacağınız harcamalar yapmak istemezsiniz.

28 Mart 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kardeşlerinle iyi vakit geçirmek gibisi yoktur. Genel olarak rutinini ve faaliyetlerini kendin planlamayı seversin. Ama bugün farklı olacak, kardeşleriniz sizin için bir gün organize etmiş ve çok zevk alacaksınız. Böyle spontane gelişen etkinliklere pek alışık değilsiniz, değişimin keyfini çıkarın!

28 Mart 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Pozitif bir gün sizi bekliyor. Hiç beklemediğiniz olaylar gerçekleşecek, son anda işleriniz yoluna girecek. Uzun zamandır planladığınız bir aile tatili nihayet gerçekleşecek. Kafanızın rahat olduğu birkaç gün size ilaç gibi gelecek.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar