Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

27 İl 41 İlçe KPSS Şartsız Belediye Memuru ve İşçi Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan personel alımları yeni hafta başında güncellendi.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 19:40

Çok sayıda belediye ve belediyelere bağlı kurumlar için ilanlar yayımlandı. İlanlarda ayrıca SYDV, Kazı Başkanlıkları, İl Özel İdareleri gibi kurumlar için de ilanlar yer aldı.

YENİ HAFTANIN BELEDİYE PERSONELİ İLANLARI

Yeni hafta başında ilan yayımlayan çok sayıda kamu kurumu bulunmakta. Bu kamu kurumları yayımladıkları ilanlarında onlarca kadro için alım yapacaklarını duyurdu.

Tüm belediyeler, ilanlarında adaylardan KPSS şartı talep etmezken alımların öğrenim şartına göre olacağı duyuruldu. Adaylardan talep edilen diğer koşullar ise mesleki yeterliliklerin sağlanması.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

 

Alım Yapılacak İller; Antalya, Balıkesir, Hatay, Konya, Afyonkarahisar, Yalova, Gümüşhane, Mardin, Kocaeli, İzmir, Eskişehir, İzmir, Çanakkale, Diyarbakır, Aydın, İstanbul, Ordu, Nevşehir, Niğde, Burdur, Edirne, Manisa, Muğla, Tekirdağ, Malatya, Çankırı, Samsun.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Belediye personeli alım ilanlarında çok sayıda kadroda personel alım ilanı bulunmakta. Bu kadrolarda hem memur, hem işçi hemde yönetici pozisyonları için alım ilanları yer almakta.

Beden İşçisi, Genel İşçi, Saha İşçisi, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Düz Memur, Büro Memuru, Büro İşçisi, Ofis Personeli, Vezne, Tahsilat Personelleri, Mühendis, Teknisyen ve Tekniker pozisyonları için Teknik Personel, Yönetici kadrolarına İdari Personel, Belediye kursları için eğitmen ve öğretmen kadroları.

Bu kadroların dışında kalan çok sayıda farklı pozisyon için ilan: Cankurtaran, İlaçlama personeli, antrenör, usta, iş makinesi operatörü ve benzeri kadrolar.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak,

Bu şartlara ek olarak adayların güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmalı.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu belediye personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan belediyeye bizzat yapacaklar.

Dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan birisi başvuru süreci. Zira başvurular için adaylara sadece birkaç günlük bir süre tanınıyor.

Belediye Personel alım ilanlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar